Afbeelding

Breinbruissessie in het Rotary Café

Algemeen

RIJSSEN - Op dinsdag 26 juni staat de "Breinbruissessie van het Rotary Café in het teken van de vraag: hoe val ik (wel) op in de media?

Iedereen die wel eens een persbericht schrijft of wil gaan schrijven is welkom bij restaurant De Kemper, Kemperweg 4, Markelo. De entree is gratis en inclusief een kop koffie of thee. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur. Het café wordt georganiseerd door Rotary Club Rijssen Regge Regio. Meer informatie is te vinden op www.rotary.nl/rijssen of op te vragen via rotaryrijssen@gmail.com

Hoe val ik (wel) op in de media?
Een nieuwe winkel, een leuk product, de komende wintercollectie, de aankondiging van een activiteit, de vereniging die leden zoekt, een opgefriste website. Er zijn tal van uiteenlopende voorbeelden te bedenken om een persbericht voor te schrijven. Iedereen wil graag aandacht in de media. Met een vinger op de verwijderknop scant een redacteur de vele binnengekomen persberichten. Opvallen tussen al die berichten wordt daarom steeds belangrijker. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je kans dat juist jóuw bericht wel wordt opgepikt? We denken samen met jullie mee over het te vertellen verhaal. We gaan ook samen nadenken over de ontvanger van het bericht. Ben jij het openingsverhaal van het lokale huis-aan-huisblad? Komt Tubantia langs voor een grote zaterdagreportage? Of wil je gewoon in de agenda van Beleef Rijssen-Holten?

Mediabureau
Deze editie van de Breinbruissessie wordt gegeven door mediabureau Twentekst. Zij staan die avond tot onze beschikking om vragen te beantwoorden en informatie te geven over dit interessante onderwerp.

Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00
Afbeelding
Kuier'n door het Hart van Holten 11 apr, 12:07
Afbeelding
Oranjezangavond in de Zuiderkerk 11 apr, 10:09
Leden van MAC de Holterberg druk met de opbouw, met zittend scheidend voorzitter Jan Kampman met links naast hem André Vincent, voorzitter van de crosscommissie (foto: Coen van Hoevelaak).
MAC de Holterberg is al bijna 80 jaar actief in Holten 10 apr, 19:44
Wilco Hoevink maakte het tweede doelpunt van de middag
Hekkensluiter SP Daarle zorgt niet voor verrassing 10 apr, 18:04
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Holterbergtoer gaat buiten de gangbare wegen 10 apr, 11:58