Afbeelding

Reggestreek Wandelvierdaagse gaat bijna van start

Algemeen

ZUNA - De wandel4daagse door de Reggestreek gaat het einde van deze maand weer van start. Van 27 tot en met 30 juni wandelen deelnemers door de streek langs prachtige landschappen.

De streek rondom het riviertje de Regge heeft alles wat de wandelaar en natuurliefhebber zoekt. Mooie natuurgebieden, historische dorpjes en aantrekkelijke winkelkernen. Maak een verblijf zo comfortabel als je zelf wilt en wandel gezellig mee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Dagelijks kan men starten tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf Vakantiepark Molke in Zuna voor een tocht van 10, 20 en op vrijdag ook 30 km. Vier dagen op pad vanuit één uitvalsbasis èn elke dag een andere route wandelen! Een ideale manier om de omgeving te verkennen en contacten te leggen met medewandelaars. Onderweg is er volop gelegenheid en kan men van alles ondernemen en bekijken. Kun je niet alle dagen meedoen? Geen punt. Het is ook mogelijk om per dag deel te nemen.

Wandelen met GPS
Uniek bij deze vierdaagse is de mogelijkheid om te wandelen met GPS. Heb jezelf geen GPS, maar wil je dit een keer proberen, dan kun je gratis een GPS lenen bij Waypoint in Notter. Waypoint is dé vrijetijdsnavigatie specialist voor fietsers, wandelaars en motorrijders. Uiteraard kun je in de Reggestreek prima overnachten op een van de vele fraaie campings, bungalowparken of in een luxe Reggehooiberg. Er kan nog ingeschreven worden voor de Reggestreek wandelvierdaagse. Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier voor de Reggestreek Wandelvierdaagse naar www.reggestreekwandelvierdaagse.nl.

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 7 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 9 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 13 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 17 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43