Afbeelding

SPRINGKUSSENFESTIJN EN KOOPZATERDAG IN CENTRUM

Algemeen

RIJSSEN - Het is weer zover! Rijssen Let op de Kleintjes, editie 2018. Zaterdag 23 juni wordt het speciaal voor de kinderen een dag vol plezier in centrum Rijssen. Tijdens deze koopzaterdag is er volop aandacht voor de kinderen en zijn de winkels open tot 21.00 uur.

Door het hele centrum staan springkussens opgesteld waar kinderen de hele dag gratis kunnen springen of wedstrijdjes kunnen doen op de survivalbanen. Dit jaar komen er springkussens die nog niet eerder in het centrum van Rijssen te zien waren. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er kleinere kussens. Mede dankzij de vrijwilligers wordt er gelet op de kleintjes. Zo proberen we er samen een gezellige dag van te maken.

1-puntsbonnetje
Ook deze dag is er weer volop gratis lekkers in het centrum. Met het inmiddels bekende 1-puntsbonnetje is er bij verschillende ondernemers gratis lekkers verkrijgbaar. De bonnetjes ontvangt u bij uw aankopen bij diverse winkels.

Kleine prijsjes
Naast al deze leuke activiteiten zorgen de ondernemers voor eerste klas aanbiedingen voor een 'klein' prijsje. Veel winkels nemen afscheid van de eerste leveringen van dit seizoen. Dus ook voor de ouders is het extra aantrekkelijk om centrum Rijssen te bezoeken.

Europaplein
Tijdens het Springkussenfestijn is er extra aandacht voor het Europaplein. Het plein is helemaal opnieuw ingericht en dat willen de omliggende winkels graag laten zien. Een stoepkrijtwedstrijd, djembe´, schminken, zomermodeflitsen en ga zo maar door. Het hele Europaplein zal helemaal vol staan met kraampjes van verschillende standhouders, zoals Intertoys, Wessels Mode, De Wereld Winkel. En Kapsalon Brand bouwt Brodshoes, een gezellig terras. Ook is er eten en muziek aanwezig.

Workshops
Er worden verschillende workshops gegeven onder begeleiding van 'Leuker bij van Elles' aan het vernieuwde Europaplein. Zo kan bij de kraam van Leukz4jou doorlopend deelgenomen worden aan het maken van een naamarmbandje en bij Dagmar Pijffers van Jewels Make Your Day kunnen zelf sieraden samengesteld worden. Om 14.00 uur en 18.00 uur wordt er een twee-uurdurende workshop 'Beton Bloklamp maken' gegeven door LivingByMe. De workshop 'handletteren op houtenhuisjes' wordt door MarsMade gegeven tussen 18.30 uur en 21.00 uur. Alle workshops die op 23 juni op en om het vernieuwde Europaplein worden gegeven zijn te vinden via www.facebook.com/LeukErbijVanElles/. Ook hoe aan te melden voor de verschillende workshops staat hier vermeld.

Het wordt dus weer een gezellige dag voor jong en oud!

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 13 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 14 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 18 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 20 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04