Afbeelding

Houtdorp in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Op maandag 30 juli gaat het Houtdorp Rijssen weer van start. Tot 3 augustus kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar (13 mits het afgelopen schooljaar op de basisschool gezeten) timmeren aan hun eigen hutje. Samen met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes kunnen ze werken aan hun eigen hutje waar ze aan het eind van de week in mogen slapen nadat het hutje veilig is bevonde n door de leiding. Dit jaar is de locatie gewijzigd, het houtdorp vindt dit jaar plaats aan de Molendijk Noord, nabij Nijhuis Materieel.

Het programma is als volgt. Maandag vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur timmeren, dan gaan de kinderen naar huis om te eten. Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur zijn ze weer welkom. Op dinsdag, woensdag en donderdag is het houtdorp open van 09.00 uur tot 14.30 uur. Er wordt dan gezamenlijk met de straat geluncht. Wel moeten de kinderen hun eigen lunchpakketje meebrengen. De woensdagavond is gereserveerd voor een gezellige kijkavond voor alle belangstellenden. Neem uw portemonee mee, want er is weer een leuke verloting, en verkoop van versnaperingen! Op donderdag zullen we broodjes gaan bakken bij verschillende vuurkorfjes. Donderdagavond is er een gezellige, misschien wel spannende avond voor alle deelnemende kinderen. Wel opgeven als je komt. Het is nog een verrassing hoe de avond er precies zal uit gaan zien. De kinderen die niet blijven slapen gaan voor 23.00 uur naar huis. De kinderen die wel blijven slapen mogen naar hun hut. Na een kleine versnapering mogen ze lekker onder de wol..... Tussen 06.00 uur en 08.00 uur gaan de kinderen naar huis of worden ze opgehaald. Er kan nog ingeschreven worden op woensdagavond 11 juli tussen 19.00 uur en 20.00 uur aan de Beatrixstraat 22, Trompstraat 40 en Groenling 78. In de voorverkoop zijn de kosten €7,50. Op maandag en dinsdag kunnen er nog bandjes gekocht worden bij de poort voor €10,00. Kijk ook op: www.houtdorprijssen.nl voor meer informatie.

Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 1 uur geleden
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 3 uur geleden
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 7 uur geleden
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 9 uur geleden
Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00
Afbeelding
Kuier'n door het Hart van Holten 11 apr, 12:07
Afbeelding
Oranjezangavond in de Zuiderkerk 11 apr, 10:09