Afbeelding

Reclameopdemat.nl: alles onder één dak voor het bereiken van uw doelgroep

Algemeen

TWENTE - Er is iets nieuws onder de zon: reclameopdemat.nl. In slechts drie simpele stappen wordt uw boodschap bij uw beoogde doelgroep bezorgd en dat alles onder één dak. Kijk op reclameopdemat.nl en ontdek de voordelen voor uw bedrijf zelf!

Reclameopdemat.nl heeft haar jarenlange kennis op het gebied van het ontwerpen, drukken en verspreiden van reclame gecombineerd en omgezet tot een krachtig nieuw concept. Met een eigen designteam weet het bedrijf wat aanspreekt en hoe ze van uw boodschap een visueel en pakkend feestje kunnen maken. Door een uitgebreide kennis van diverse drukkers en verspreiders in het land weet reclameopdemat.nl altijd de juiste partijen voor u te vinden en daarnaast het hele proces tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Kiest u voor reclameopdemat.nl dan kiest u automatisch voor gespecialiseerde kennis over reclame maken en drukwerk en een laagdrempelige en persoonlijke service.

Altijd op maat
Via de website reclameopdemat.nl kunt u uw boodschap onder uw doelgroep laten verspreiden in slechts drie simpele stappen. U selecteert al eerste uw gewenste soort flyer of folder, vervolgens geeft u uw verspreidingsgebied aan en als laatste geeft u aan in welke week u het materiaal verspreid wilt hebben. Heeft u uw boodschap al uitgewerkt? Dan kan de verspreiding ervan direct worden geregeld. Bent u er nog niet uit hoe uw boodschap het beste zou kunnen worden vormgegeven? Geen probleem, het designteam denkt graag met u mee en creëert zo een vormgeving die past bij de identiteit van uw bedrijf. Zo is de service en het geleverde product van reclameopdemat.nl altijd voor u op maat gemaakt. Wilt u meer informatie over wat reclameopdemat.nl voor u kan betekenen? Bel dan met 053 7400 119. Of vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 8 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 10 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 14 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 16 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 18 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 20 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43