Afbeelding

Voel u thuis bij Jos Wonen

Algemeen

WIERDEN - Jos Wonen is dé woonwinkel waar u zich echt thuis voelt. Inmiddels is de winkel al weer ruim twee jaar gevestigd aan het Burgemeester J.C. van den Bergplein. Eigenaar Jos Broshuis heeft in deze tijd een mooie klantenkring opgebouwd.

Jos Wonen zet in op een eigentijdse en stoere beleving van het interieur. Een persoonlijk advies staat hierbij centraal. Veel mensen hebben best een idee wat ze willen qua interieur, maar met een stukje passend advies komt u wellicht op nog mooiere ideeën qua inrichting. Naast meubels biedt Jos Wonen ook een uitgebreid assortiment accessoires. Zij kunnen u ook goed adviseren bij kleur- en materiaalgebruik

Goed contact
Dat dit advies werkt, blijkt wel uit de leuke reacties aldus Broshuis. Klanten zeggen wel eens: 'Ik kan het wel op de woonboulevard kopen, maar ik koop liever bij jou." Zo'n 25 jaar lang werkte Broshuis als bedrijfsleider bij grote winkelketens op de woonboulevard in Enschede. Het begon te kriebelen om zelf een eigen zaak te beginnen. "Je bent eigen baas en van niemand afhankelijk en bepaalt zelf wat er gebeurd." Door zijn eerder werk heeft hij een netwerk opgebouwd met diverse meubelleveranciers. "De meubels die hier staan zijn allemaal in Nederland gemaakt. Ze komen bij leveranciers weg, waarvan ik weet dat ze kwaliteit bieden en betrouwbaar zijn ivm garantie en levertijden. Ik houd van strakke en landelijke meubels. De accessoires hebben iets aparts en komen weer van ver. Zo heb ik manden van Arts of Africa, een organisatie die vrouwen in Afrikaanse landen steunt met hun zelfgemaakte spullen." De ondernemer doet alles zelf en heeft geen personeel nodig. "Dit is een kleinere winkel en je krijgt er een persoonlijke behandeling wat op de eerste plaats staat. Ik zou best groter willen zijn, zodat ik meer kan laten zien, de toekomst zal het uitwijzen. Maar je moet ook niet uit je jas groeien, je moet het overzicht blijven houden." De ondernemer bezorgt zelf de meubels. Komt langs bij de klanten om interieuradvies te geven. Broshuis mailt naar bedrijven, zoals praktijken en kantoren, met bijvoorbeeld de vraag of hun wachtruimtes/kantoorruimtes opgefleurd kunnen worden. "Je moet niet stil zitten en op klanten blijven wachten, maar in beweging blijven", vindt hij.

Kom langs
Jos Wonen is gevestigd aan het Burgemeester J.C. van den Bergplein 20 in Wierden. Kijk op: www.joswonen.nl

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 14 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 15 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 19 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 21 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04