Afbeelding

Jaguar I-PACE nu bij Munsterhuis Exclusief

Algemeen

HENGELO - De nieuwe Jaguar I-PACE staat in de showroom bij Munsterhuis Exclusief! Om de introductie niet onopgemerkt voorbij te laten gaan organiseert het bedrijf op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli introductiedagen. Ook hierna blijft de volledig elektrische SUV nog te bekijken in de showroom.

Ontdek de nieuwe All-Electric Jaguar I-PACE bij Munsterhuis Exclusief. Vanaf 6 juli kunnen enthousiastelingen de nieuwe, volledig elektrische performance-SUV komen bewonderen bij Munsterhuis Exclusief in Hengelo. Op donderdag 5 juli wordt de nieuwe Jaguar I-PACE feestelijk onthuld tijdens een exclusieve VIP-avond. Deze lanceringsavond is enkel voor genodigden. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli worden introductiedagen georganiseerd voor belangstellenden. We nodigen u van harte uit om de nieuwe Jaguar I-PACE in onze showroom te komen bekijken! Tijdens deze introductiedagen kunt u kennis maken met de Jaguar I-PACE. Het merk schonk veel aandacht aan een goede balans tussen prestaties en praktisch gebruik. Van dichtbij is de I-PACE nog indrukwekkender, met alles wat u verwacht van een Jaguar. De Jaguar I-PACE is 's werelds slimste sportauto met vijf volwaardige zitplaatsen, innovatieve opbergruimte, een royale bagageruimte van ruim 1.453 liter achterin en een opbergvak van 27 liter voorin. Zijn vooruitstrevende technologie en baanbrekende aerodynamische design maken de I-PACE een waar pronkstuk.

Kom langs
We verwelkomen u graag in onze showroom tijdens onze introductiedagen van vrijdag 6 en zaterdag 7 juli om de I-PACE te ontdekken. Bent u verhinderd op 6 en 7 juli? De Jaguar I-PACE blijft uiteraard ook na de introductiedagen te bewonderen in onze showroom. U bent van harte welkom om dit prachtmodel te komen bekijken bij Munsterhuis Exclusief. Gevestigd aan de Goudstraat 31 – 49 in Hengelo. Kijk ook op: www.munsterhuisexclusief.nl voor meer informatie over de nieuwe Jaguar I-PACE.

Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 12 minuten geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 4 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 6 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 7 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 10 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 22 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden gisteren
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 18 apr, 15:42