Afbeelding

Nederlands wielertalent strijdt op Twentse grond

Algemeen

ENTER - Komende zaterdag is Enter het strijdtoneel voor de wielertalenten uit heel Nederland. Dan strijden jongens en meiden in verschillende leeftijdscategorieën om de prijzen tijdens de Ronde van Twente.

Dit jaar is de vijfde editie en viert deze klassieker haar lustrum. Aan het einde van de dag koersen de elite heren en amateurs door het centrum tijdens de Ronde van Enter, een wedstrijd in de Twentse criterium-cup. Dit jaar won Bootsveld het Oost-Nederlandse kampioenschap tijdrijden voor beloften in Bornerbroek. Ook de Drentse Axel van der Tuuk liet vorig jaar zijn klasse zien, hij schreef toen de nieuwelingenwedstrijd op zijn naam. In 2018 won Van der Tuuk het NK Tijdrijden voor junioren en bond hij de E3 Harelbeke aan zijn zegekar. De wedstrijd van de nieuwelingen-jongens start om 11.00 uur. De junioren-heren beginnen om 17.00 aan hun 136 kilometer.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 2 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 4 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 18 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 20 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' gisteren
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12