Afbeelding
Foto: Gerrit Dannenberg

Rijssens Mannenkoor houdt jaarlijkse familiedag

Algemeen

RIJSSEN - Het Rijssens Mannenkoor hield zaterdag de jaarlijkse familiedag.

De koorleden met hun partners, kinderen en kleinkinderen maakten er een gezellige dag die begon op het terrein van het Rijssens Museum. Daar werd het gezelschap van bijna 190 personen in de watten gelegd door de medewerkers van het museum. Het onthaal op het museum was een blijk van dank voor het Rijssens Mannenkoor dat het museum een gift van 6000 euro had gegeven bij het 90-jarig jubileum van het koor. Voorzitter Jan Bakker van de Rijssense Musea bood het mannenkoor aan een keer te komen koffie drinken op het kasteel. Zaterdagmorgen was het zo ver. Terwijl de ouderen gezellig met elkaar aan de koffie zaten, konden de kinderen een kijkje nemen in het Internationaal Brandweermuseum en er waren brandweerkleurplaten en bouwplaten. Het Rijssens Museum kan de gift van het mannenkoor goed gebruiken. "We zijn bezig met een virtuele rondleiding door het kasteel voor mindervaliden, omdat het kasteel nog altijd niet toegankelijk is voor rolstoelers of mensen die slecht ter been zijn. Er zijn intussen 360-graden opnames in het kasteel gemaakt. Ook voor het onderwijs kunnen we de virtuele tocht door het kasteel goed gebruiken," zegt Gerrit Dannenberg van de Rijssense Musea.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 4 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 6 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 10 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 12 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04