Afbeelding

Herman Wevers met pensioen

Algemeen

TWENTE - Herman Wevers, bestuurder van Stichting ROOS, openbaar primair onderwijs in de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden en Twenterand, gaat met ingang van 1 september met pensioen.

Op 13 juli vond de afscheidsreceptie plaats bij de prachtige locatie 'Landhuishotel en Bistro de Herikerberg te Markelo'. Tijdens de receptie sprak de voorzitter van de Raad van Toezicht, Leon van Minderhout, lovende woorden over de vertrekkende bestuurder.

Ontwikkeling
Herman Wevers ging in 2009 voortvarend van start bij Stichting ROOS en bleef dat tempo al die jaren volhouden. Onder leiding van Herman is niet alleen de Stichting op orde gebracht maar is ook de kwaliteit van het onderwijs sterk doorontwikkeld. Centraal stond en staat altijd de ontwikkeling van het kind. Namens Stichting ROOS spreekt de voorzitter de waardering uit voor Herman als bestuurder en als persoon. ROOS zal eraan moeten wennen om zonder Herman Wevers verder te gaan.

Opvolging
Tijdens de afscheidsreceptie is naast het vertrek van Herman ook zijn opvolger, Berthold van Leeuwen, aangekondigd. Berthold van Leeuwen is sinds jaar en dag werkzaam in het onderwijs. Eerst als leraar, daarna als ontwikkelaar, onderzoeker, adviseur en de laatste jaren als afdelingshoofd bij Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO). Berthold van Leeuwen maakt een diepe buiging voor Herman Wevers en is er trots op om Stichting ROOS te mogen besturen. Zijn voornemen is de ingezette lijn voort te zetten, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van het kind. De door de stichting eerder ingeslagen weg wordt dus vervolgd.

De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 11 minuten geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 14 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 16 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 18 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 19 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 21 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29