Afbeelding

Nieuw programmaboekje van Vier het Leven

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - Uitgaan: gezellig, inspirerend of ontspannend. Maar naar mate de leeftijd vordert, is uitgaan niet meer zo vanzelfsprekend.

Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit, neemt de drempel weg die ouderen tegenhoudt om de deur uit te gaan. Vanaf nu kan het programmaboekje voor het najaar kosteloos worden aangevraagd.

Parkgebouw en meer
"We hebben weer een mooi programma voor ouderen die met begeleiding uit willen naar het Parkgebouw of Kulturhus Holten." aldus Margot Dopheide, regiocoördinator. "We zijn heel blij met deze samenwerking. Maar ook kunnen deelnemers naar Theaterhotel in Almelo, Muziekcentrum Enschede, Rijksmuseum Twenthe of Landgoed Twickel. Voor alle uitjes geldt dat ze opgehaald worden en samen kunnen genieten van een middag of avondje uit." In het boekje, dat nu vrijblijvend aangevraagd kan worden, staan naast de genoemde museumuitjes onder meer de volgende voorstellingen: diverse klassieke muziek zoals Naum Grubert en Liza Ferschtman, Orkest van het Oosten, de try-out van Helligen Hendrik en The Storytellers (muziek van wereldberoemde singer-songwriters als Leonard Cohen, Simon and Garfunkel en Lennon & McCartney).

Ook mee?
Ouderen (65+) die graag uitgaan kunnen met Vier het Leven mee. Samen in gezelschap genieten van een heerlijke middag of avond uit! Vrijwilligers begeleiden ouderen persoonlijk van deur tot deur. Drie maal per jaar ontvangen deelnemers het kosteloze programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit voorstellingen uit theater, film of museum. Het arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief een vaste bijdrage voor consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten.

Aanvragen
Ouderen, mantelzorgers en organisaties die het boekje willen aanvragen kunnen contact opnemen met het landelijke telefoonnummer van Vier het Leven: 035-524 51 56. Informatie staat tevens vermeld op www.4hetleven.nl.

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 5 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 8 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 11 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 13 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20