Afbeelding

Coaching voor Snelle Groeiers

Algemeen

TWENTE - Er zijn een groot aantal zeer gedreven ondernemers in Twente. Innovatieve, jonge bedrijven die denken hét gat in de markt gevonden te hebben. Of die werken aan een innovatie die de wereld zal verbeteren. Maar vaak lopen zij aan tegen een heel simpele hindernis: kennisgebrek. Het programma Snelle Groeiers van de Provincie Overijssel wil hen hierbij helpen.

Het programma is er op gericht om bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Onder meer door te werken aan meer vertrouwen in het bedrijfsleven, duurzame groei, talentontwikkeling en samenwerking te versterken. Innovatiebureau EY stelde hiervoor een uniek programma samen, dat bestaat uit twee jaar lang coaching op de groeistrategie van het bedrijf. Ook worden deelnemende bedrijven onderdeel van een ondernemersnetwerk waar ook andere bedrijven in dezelfde groeifase zitten. Er worden dan ook periodieke 'inspiratiesessies' gehouden, waarbij ondernemers van elkaars ervaringen kunnen leren. Dit Snelle Groeiers-programma wordt opgezet door de Provincie Overijssel met als doel om ondernemers te helpen met groei en innovatie.

Criteria
Er is plek voor een beperkt aantal groeiende MKB-ondernemingen uit Overijssel. De eerste groep ondernemers ging in mei aan de slag met dit traject. Eind dit jaar zal de tweede groep van start gaan. Om in aanmerking te komen voor het programma moeten ondernemingen wel aan enkele criteria voldoen. Zo moeten zij een omzet van minimaal 1 miljoen euro hebben, groei in omzet en werknemers van minimaal 10 procent per jaar de afgelopen drie jaar, minimaal 10 werknemers, en een positieve houding om actief bij te dragen aan dit programma. Zo moet een groep ontstaan die elkaar versterkt.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 12 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 14 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 18 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 20 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04