Afbeelding

De Magische Kracht

Algemeen

NIJVERDAL - Voor diverse vragen rondom persoonlijke en spirituele groei kun je terecht bij praktijk de Magische Kracht van Henrike Schotman. Haar praktijk is gevestigd in 'het Kantoor', Maximastraat 1 in Nijverdal.

Veel mensen weten inmiddels de weg naar haar te vinden als zij zitten met wensen of vragen om meer vanuit je hart te willen leven en dat doen wat je blij maakt. Meer 'jezelf zijn' en omgaan met hooggevoeligheid komen veel voor. Ook begeleidt Henrike ondernemers die vanuit hun hart en eigenheid hun praktijk/bedrijf op te zetten. Mensen hebben van binnen het gevoel dat ze het graag anders willen/moeten, maar weten niet hoe. En dat is waar ik als holistisch counselor en coach om de hoek kom kijken. Ik help mensen te leren luisteren naar die stem van hun hart, hun ziel en daarop actie te ondernemen. Van binnen weet je het vaak wel, maar soms luister je niet of heb je het lef niet om dat te doen wat je blij maakt. En dat is precies waar ik mensen bij help. Helder krijgen wat ze willen en dat dan praktisch toepassen in het leven.

Omslag
'In dit traject is er altijd een soort van 'omslag' merkbaar. Klanten komen beter in hun vel te zitten, luisteren beter naar hun eigen wensen en gevoelens en handelen daar ook naar. Ze voelen zich een stuk beter over zichzelf en stralen dat dan helemaal uit, daar word ik zo blij van!', aldus Henrike

Volg je hart
Hoe meer mensen hun hart volgen en doen wat hen gelukkiger maakt, des te gelukkiger mensen zijn! en dat willen we toch allemaal?! Via de website www.demagischekracht.nl kun je je inschrijven voor het gratis online programma: 'Van weten naar Voelen – in 5 stappen dichterbij jezelf.'

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk traject en wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mail: henrike@demagischekracht.nl of bel 06-39 83 83 52.

Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 19 minuten geleden
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 5 uur geleden
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 7 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 10 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 22 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten gisteren
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 19 apr, 14:01
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 19 apr, 11:48