Afbeelding

Al drie generaties service bij Bennink Naaimachines

Algemeen

ALMELO - Bennink Naaimachines Twente is een specialistisch vakbedrijf met een unieke geschiedenis. Het komt niet vaak voor dat een bedrijf al drie generaties lang bestaat.

Bij Bennink Naaimachines Twente in Almelo zijn klanten al meer dan 128 jaar aan het juiste adres voor al hun naaimachines en overlockmachines onderhoud en reparatie. Het bedrijf werd destijds opgericht door Johannus Bennink die rond 1890 naar Almelo kwam. Aanvankelijk trok hij langs de markten in Twente, Salland en de Achterhoek, maar in 1903 opende hij de winkel aan de Doelenstraat 10 met de merken Pfaff en Singer. De hand aangedreven machines werden nog met een transportfiets aan huis gebracht. Dit groeide door, waarna de jongste zoon Henk het Almelose bedrijf overnam. In Deventer was dit broer Jan. Op zijn zeventigste droeg hij het over aan zijn zoon en huidig eigenaar Jan Bennink. Wellicht neemt zoon Thomas op termijn het weer van hém over. De vierde generatie; een bijzonder familiebedrijf dus. Klanten die naar de winkel komen mogen dus rekenen op een grote hoeveelheid kennis en vakmanschap.

Service en advies
Of je nu komt voor een naaimachine of lockmachine van welk merk of prijsklasse ook: je wilt goed advies. Jan komt ook regelmatig bij klanten thuis om het apparaat met hen door te nemen; een belangrijk stukje service dat je niet veel meer ziet. Zo heeft Bennink Naaimachines Twente ook diverse Gratis service afgiftepunten in de hele regio; onder andere in Borne, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Deventer, Raalte, Holten, Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Hardenberg, Vroomshoop, Tubbergen en Albergen,waar u uw apparaat gratis af kunt geven voor onderhoud of reparatie; zo hoeft u niet naar Almelo. Dankzij de degelijkheid van de verkochte merken en een goed stukje advies en nadien service en onderhoud kan een machine vaak bijna een leven lang mee gaan.

Ruim assortiment
Bennink Naaimachines levert naaimachines van onder meer Anker, Bernette, Bernina, Brother, Elna, Gritzner, Husqvarna, Juki, Janome, Lewenstein, Pfaff, Singer en Toyota. Ook de merken van het eerste uur staan dus vol trots in de winkel. Alle machines zijn in de winkel ook gratis uit te proberen en zelf te testen. Of u nu op zoek bent naar een goede instap-machine of een borduurmachine met veel mogelijkheden, het assortiment is groot. Kom langs in het leukste winkelstraatje van Almelo centrum noord. Thomas en Jan Bennink nodigen u van harte uit om eens langs te komen in de winkel aan de Doelenstraat 10 in Almelo. De winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00-12.00 en 14.00-17.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Bel voor informatie met 0546-814237 of kijk op: www.benninknaaimachines.nl

Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 1 uur geleden
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 4 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 6 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 18 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 20 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag gisteren
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 19 apr, 11:48
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07