Afbeelding

Corpus Milon Clubs 'Milonnen', de nieuwe manier van fitnessen

Algemeen

RIJSSEN - Corpus Milon Clubs heeft onlangs weer nieuwe vestiging geopend. Naast Oldenzaal, Hengelo, Borne, Nijverdal, Wierden en Haaksbergen nu in het centrum van Rijssen aan de Enterstraat 3.

De Milon Cirkel is een trainingsconcept afkomstig uit Duitsland. Daar zijn er al meer dan 1.600 trainingscentra; een soort fitnessclub maar dan heel anders. "We halen iets unieks naar Rijssen als het gaat om sporten en afslanken", aldus Bertine Goudbeek, clubverantwoordelijke van Corpus Milon Clubs Rijssen.

Goede begeleiding
Iedereen die kennis maakt met de Milon Cirkel is erg enthousiast. "Natuurlijk weet je dat overgewicht voor veel mensen een hardnekkig probleem is", duidt Goudbeek. "Maar bij een reguliere sportschool haalt men uiteindelijk weinig tot geen resultaat. Fitness is saai en dan hebben we het nog niet eens over de slechte of onpersoonlijke begeleiding in veel sportcentra." Corpus Milon Club is geen sportschool waar de mensen aan hun lot worden overgelaten. "We zijn ook geen prijsvechter. Het is een kleine club en de begeleiding is bijna één op één. Personal training maar dan betaalbaar. Het belangrijkste is dat mensen gemotiveerd raken maar vooral blijven. Dan pas is het mogelijk bijvoorbeeld een afslankdoel te behalen", aldus Goudbeek. "Wij zorgen ervoor dat de kwaliteitsniveau van de begeleiding optimaal is. Bij ons hoef je maar twee keer te trainen per tien dagen. Een training duurt ook slechts 35 minuten, terwijl je tot vijftien maal meer vet verbrandt dan in een gewone fitnesstraining. Zo behaal je het beste resultaat. Daarnaast hoef je ook niet te diëten; door de stofwisseling te verhogen wordt vet sneller verbrand waardoor je slanker wordt. Diëten vertraagt de stofwisseling en dat werkt het effect van de Milon Cirkel tegen." We horen in alle locaties positieve geluiden. Men ervaart Milonnen echt als ideaal. Gewichten of zittingen hoeven namelijk niet meer ingesteld te worden, dat doen de toestellen automatisch. En omdat per minuut een ander toestel wordt beoefend, is het afwisselend en leuk. "Men voelt zich beter dan ooit tevoren", laat Goudbeek weten. "Iedereen die kiest voor de Milon Cirkel, heeft bovendien ook een 'niet tevreden – geld terug' garantie. Bevalt het u binnen de eerste drie maanden niet en heeft u wel minimaal twintig keer getraind volgens de aanwijzingen van de instructeurs, dan krijgt u uw geld terug. Resultaatgarantie dus!" Het parkeren kan gratis achter de club aan de Oude Veemarkt.

Kom langs
Geïnteresseerden uit Rijssen en omgeving kunnen een afspraak maken via www.corpusmilonclubs.nl of bellen met 0548-740010. Het is mogelijk om De Milon Cirkel gratis en vrijblijvend uit te proberen om te kijken of deze kleine persoonsgerichte club iets voor u is.

Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 1 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 3 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 5 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 17 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 19 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 21 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 22 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team gisteren