Afbeelding
Foto: ONN

Modeshows in het centrum van Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe? Om je alvast te voorzien van de nodige najaar- en winterkriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties voor aankomend seizoen staat zaterdag 22 september in het teken van dé modeshows in het centrum van Nijverdal. 

In navolging van de vorige zeer succesvolle show, is ook deze show volgens het nieuwe concept opgezet. Met de nieuwe opstelling en indeling van de catwalk en de inzet van extra zitplekken op de eerste rijen zal ook het zicht voor iedereen verbeteren. Dit jaar kent de show een zeer groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong tot oud en van klassiek tot trendy zal geshowd worden. En daarnaast zijn de laatste trends op het gebied van sportmode te zien. 

De modeshow wordt op spectaculaire wijze geopend met veel dans en swingende muziek. Daarnaast zijn er geweldige prijzen te winnen deze middag. Er worden meerdere SHOP-CHEQUES t.w.v. € 100,00 verloot  die bij de deelnemende modezaken te besteden zijn. Deponeer deze middag voor 16.00 uur (!) je aankoopbon, voorzien van naam, in de hiervoor bestemde bus bij de catwalk. Na de laatste show (16.00 uur) worden de prijswinnaars bekendgemaakt bij het podium op het Henri Dunantplein. Je dient dan wel aanwezig te zijn, anders wordt een nieuwe winnaar bepaald.! 
  
Kom zaterdag 22 september Op naar Nijverdal, lekker genieten van geweldige shows. En kom originele ideeën opdoen voor je najaar/winter garderobe en wie weet ga je ook nog naar huis met een te gekke prijs! 
De shows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Tussendoor is er leuk entertainment en genoeg tijd om meteen de winkels in te duiken om je favoriete items te scoren!
 

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 1 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 3 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 15 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 17 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 23 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54