Afbeelding
Foto: Emile Willems

Heksen lopen warm voor Hellendoorn Heksendoorn

Algemeen

Nieuwe heksendans in de maak

HELLENDOORN - De eerste raadselachtige mistflarden, die na de zomer door de straten van Hellendoorn dreven, waren eigenlijk al weer de eerste voortekenen van de nieuwe editie van Hellendoorn Heksendoorn. Langzaamaan wordt de spanning al weer voelbaar en in de komende weken zal het dorp Hellendoorn stapje voor stapje weer veranderen in een vakantiedorp Heksendoorn voor talloze heksjes, vampiertjes en andere griezelige wezens. In de week van 21 t/m 28 oktober staat Hellendoorn Heksendoorn dus weer bol van  griezelige wandelingen, spannende avonturen en andere hekserij. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop van de Heksendoorn-activiteiten start op dinsdag 9 oktober bij de vaste voorverkoopadressen. Tickets zijn te koop bij Primera Hofman Hellendoorn en Tourist Info Nijverdal. Kaarten voor de pompoenworkshop zijn ook te koop bij Tuincentrum Calkhoven aan de Rijssensestraat 280b in Nijverdal. Kaarten voor de spannende tocht zijn online te koop, daarvoor moeten men even kijken op de Facebook pagina van Heksendoorn: www.facebook.com/heksendoorn of op www.vvvhellendoorn.nl. 

Nieuw nieuw nieuw!

De organisatieheksen hebben gehoord dat de heksen, die binnenkort naar Hellendoorn komen, druk zijn om een speciale dans in te studeren. Een dans, die bij bijna alle activiteiten van Heksendoorn gedanst zal worden. De heksenvoetjes gaan van de vloer, de heksenmutsen zullen wiebelen op de hoofden en na Heksendoorn hebben de heksjes allemaal een prima conditie. 
Hoe leuk zou het zijn om je eigen heksenbezem te maken. Samen met een bezemheks ga je aan de slag en maak je je eigen bezem. De fiets kun je thuislaten, na de workshop vlieg je op je eigen bezem weer naar huis. 

Scary Splash

Op de maandagmiddag wordt in sporthal het Ravijn een nieuw evenement gehouden: Scary Splash oftewel het Mega Wipe Out Kasteel, de grootste en spannendste wipe-outbaan met ruim 37,5 meter aan sensatie! Klauter helemaal naar boven op de Base Jump en maak bovenaan een heerlijke vrije val. Trotseer daarna de Red Balls door van bal naar bal te springen om vervolgens via de hindernisbaan de wipe-out te verlaten. Wie niet wil klimmen en klauteren, kan lekker zwemmen in het zwembad. Voor de allerkleinsten is er een aparte kinderhoek met een springkussen en een Halloweenspel. De veiligheidsheksen zorgen er natuurlijk voor dat het voor iedereen leuk is om mee te doen aan deze middag in het zwembad. Vrijdag is er de vertrouwde Heksendisco in Het Ravijn. 

Programma

Naast  Scary Splash komen alle oude vertrouwde onderdelen van Heksendoorn weer terug: Spannend Winkelen, Heksenketel, de workshops knutselen, Spannende tocht door het bos, Spannend Winkelen en de Heksenwandeling. Oud en vertrouwd, maar toch soms weer met een nieuwe heksentwist of een andere toverkol. 

Foto: Emile Willems
 

Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 8 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 15 uur geleden
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 uur geleden
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 19 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 apr, 19:54
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 16 apr, 17:54
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 16 apr, 13:54
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 16 apr, 12:04