Afbeelding

Lekkere snuffelen tijdens boeldag bij n' Roondgaank

Algemeen

RIJSSEN – Kringloopbedrijf n' Roondgaank aan de Nijverheidsstraat in Rijssen houdt op zaterdag 6 oktober weer haar jaarlijkse boeldag. Het magazijn puilt weer uit, de winkel staat vol…

Van 09.00 uur tot 16.00 uur is een grote voorraad kleingoed voor weinig geld verkrijgbaar en de gehele dag is er nieuwe aanvoer van materialen. Het maakt dus niet uit of je 's ochtends vroeg of later op de middag komt, de collectie blijft interessant. Bovendien is er deze najaarseditie ook een grote boekenmarkt, gescheiden van de kratjesmarkt, zodat literatuurliefhebbers rustig kunnen neuzen tussen honderden boeken.

Groot assortiment
Maar daar blijft het zeker niet bij, laat bedrijfsleider Johan Koppelman weten. "Natuurlijk zijn er weer veel kratjes met kleingoed, zoals muziek, kopjes, vaasjes en curiosa. In hoofdzaak is het materiaal dat niet uitgezocht is en waar dus zeker mooie spulletjes tussen kunnen zitten! Maar we hebben deze keer veel meer, waaronder zo'n honderd dozen vol met boeken." Het is écht een grote collectie en bovendien niet uitgezocht; wie op zoek is naar mooie leesboeken komt zeker aan z'n trekken. "Daarnaast gaat de gehele zomercollectie van kleding voor weinig in de verkoop, zodat ruimte wordt gemaakt voor de wintercollectie! Alles uit de winkel en de opslag wordt tijdens de boeldag aangeboden."

Kerst
Met het oog op de naderende donkere dagen wordt ook een enorme bulk kerstspulletjes gepresenteerd. "We hebben dit jaar alles opgeslagen in een extra hal, waardoor ook hier vooral veel te vinden is, van kerstbomen, tot lampjes en van kerstballen tot slingers en andere attributen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Na de boeldag gaan we overigens ook in de winkel kerstproducten verkopen." De kratjes met kleingoed en de boekenmarkt worden op het terrein tegenover de winkel gepresenteerd, op het terrein van Van Geenen Metaalfinishing die de ruimte daarvoor belangeloos beschikbaar stelt. Maar ook in en achter de kringloopwinkel is genoeg te vinden. "Alles in de winkel wordt met vijftig procent korting verkocht, behalve de kleding, daarop geven we 25 procent korting", duidt Koppelman. "Achter onze winkel is magazijnverkoop van tuinartikelen, tuinmeubelen en tuingereedschap."

Kom ook
De boeldag is inmiddels een regelmatig terugkerende traditie bij de Rijssense kringloopwinkel. Het doel is de voorraden terug te dringen, zodat er in de winkel ruimte ontstaat voor nieuwe producten. "Dit is dé kans om voor weinig geld leuke spulletjes te bemachtigen. Neem een tas of doos mee en verzamel alles wat je graag wilt hebben. Snuffel naar hartenlust en onze medewerkers bepalen dan een lage totaalprijs. "Op het terrein wordt voor de allerkleinsten een springkussen geplaatst en zijn er versnaperingen, koffie, thee en ranja met cake en spekjes verkrijgbaar. Daarmee is een bezoek aan de boeldag een gezellig uitje voor het hele gezin.

 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 15 minuten geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 16 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 18 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 22 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend gisteren
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43