Afbeelding

Afscheid van locatiemanagers van Maranatha Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Bij Woonzorgcentrum Maranatha in Rijssen namen de locatiemanagers Everlien van Blijderveen en Dick van Bodegraven na een vierjarig dienstverband afscheid van hun taken bij het Woonzorgcentrum Maranatha.

Het tweetal vertrok omdat ze beiden elders een nieuwe uitdaging vonden met het aanvaarden van een nieuwe baan. De scheidende locatiemanagers laten een financieel gezonde instelling achter. Onder leiding van de beide managers moest de eerste jaren flink bezuinigd worden, waardoor er gedwongen ontslagen volgden. Sinds dit jaar zijn er inmiddels 30 nieuwe personeelsleden aangetrokken in een gezonde organisatie, zij hopen dat onder leiding van de drie benoemde zorgmanagers Henrike Floor, Janine Morsink en Jimmy Duynkerke, deze tendens voortgezet kan worden.

Afscheid
In de aula van de Jacobus Fruytierschool vond het officiële afscheid plaats onder belangstelling van het personeel, de Ondernemingsraad en de Cliëntenraad. De twee scheidende locatiemanagers werden geprezen voor hun inzet en het op een kwalitatief en hoogwaardig niveau overdragen van de organisatie. Door de voorzitter van de cliëntenraad de heer Tom Blonk werd als blijk van waardering aan vertrekkende locatiemanagers een geschenkenbon overhandigd. Zowel Everlien van Blijderveen als Dick van Bodegraven wenste het drietal nieuwe zorgmanagers een voorspoedige toekomst toe bij het vervullen van hun taken bij het Woonzorgcentrum Marantha. Onder het genot van een hapje en een drankje werd door de aanwezigen persoonlijk afscheid genomen van de beide vertrekkende locatiemanagers.

Dick Tukkers

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 2 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 4 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 16 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 18 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54