Afbeelding

Vier het najaar bij Pannenkoekenhuus Marle

Algemeen

MARLE - Met het najaar komt ook de herfstvakantie weer in zicht en daarmee een diversiteit aan leuke uitjes die u in de gemeente Hellendoorn kunt beleven. Iets wat je absoluut niet mag missen, is de aftrap van Hellendoorn Heksendoorn: Heksenketel in het Pannenkoekenhuus Marle. Kom je ook lekker griezelen?

'Knibbel knabbel knuistje, waaraan knabbelen ze daar toch in dat pannenkoekenhuisje?' Nou, kom zelf maar kijken en proeven op zondag 21 oktober, want het wordt best griezelig met allemaal heksen en een grote tovenaar. Toveren ze draakjes uit de heksenketel of worden het toch lekkere pannenkoekjes met toverijsjes toe?! Heksenketel is de start van Heksendoorn, een gezellige middag voor de kinderen en hun ouders en/of opa's en oma's natuurlijk. De heksen bieden een leuk en gevarieerd programma. Denk aan: spelletjes, knutselen, een heksenbezem-race en voorstellingen vanuit een mobiel theater. Iedereen is welkom. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kosten: Euro 5,- per kind.

Het Pannenkoekenhuus is de gehele herfstvakantie geopend. Op dinsdag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Gezellig met de hele familie komen eten? Probeer dan eens het familie-arrangement. Gezellig eten & drinken met de hele familie voor 18,95 euro per persoon, all-in! (kinderen betalen 10 euro)

Nacht van de Nacht
Tot en met het eind van 2018 staan er nog vele andere activiteiten op de rol bij Pannenkoekenhuus Marle. Op zaterdag 27 oktober kunt u bijvoorbeeld sfeervol dineren bij kaarslicht tijdens De Nacht van de Nacht. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker. Dit om tenminste één nacht onnodig lichthinder en energieverspilling tegen te gaan. In Marle gaan van 19.00 tot 22.00 uur de lichten uit en kaarsen aan. Vanaf 20.30 uur gaat een avondwandeling met lantaarntjes van start. Meedoen? Reserveer dan een plekje!

Kerstschaatsen
Jonge schaatsliefhebbers kunnen de komende winter de ijzers onderbinden en genieten van een overdekte kinderschaatsbaan. Geen last van regen, op de schaatsbaan bij Pannenkoekenhuus Marle beleef je een gezellige winterse dag! Van 17 december tot en met 26 december kunnen kinderen elke middag schaatsen vanaf 14.00 uur. Voor groepen kinderen is een schaatsclinic mogelijk. Op Eerste Kerstdag is de baan geopend van 14.00 tot 17.00 uur en op Tweede Kerstdag vanaf 12.00 uur. Wil je niet schaatsen, maar gewoon lekker genieten van de schaatspret van anderen? Dat kan natuurlijk onder het genot van een drankje en/of lekker pannenkoekje. Bij de baan staat een heuse mobiele pannenkoeken-kraam opgesteld.

Vier kerst
Wil je tijdens de Kerst lekker eten bij het Pannenkoekenhuus? Dat kan. Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag wordt een brunch geserveerd van 12.00 tot 14.00 uur. Op Tweede Kerstdag kun je vanaf 15.00 tot 20.00 uur ook kiezen van de kaart. Graag van te voren een plek reserveren.

Kijk voor alle actuele informatie op: www.pannenkoekenhuusmarle.nl
Hellendoornseweg 40
7447 SG Marle/Hellendoorn
Reserveringen: 0548-681316

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 1 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 3 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 15 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 17 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 23 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54