Afbeelding

Schiettoernooi voor iedereen

Algemeen

RIJSSEN - Op 26 & 27 oktober, 2 & 3 november, 9 & 10 november, 17 november, 23 & 24 november 2018 en met de finale 30 november, organiseert schietvereniging Tubantia weer het BBVV toernooi. De 20 teams met de hoogste score gaan door naar de finale en schieten daar vervolgens in een A- en B-Klasse.

Omdat er opgelegd wordt geschoten op 10 meter met een luchtgeweer (15 schoten + proefkaart) is het ook voor de niet geoefende schutter goed te doen. Iedereen wil natuurlijk graag winnen, maar de gezelligheid staat uiteraard voorop. Tevens is er voor alle deelnemers en bezoekers de mogelijkheid om op het "Keukelkastje" of digitaal op kleiduiven te schieten, hier kunnen worsten gewonnen worden. De kantine van sv Tubantia biedt ook volop de ruimte om gezellig de teams te komen aanmoedigen om vervolgens lekker na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. GASTVRIJHEID staat daarom in hoofdletters geschreven bij de oudste sportvereniging van Rijssen.

Maak kennis
Deze wedstrijd geeft iedereen dan ook de gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met de schietsport en sv Tubantia. Kortom: aarzel niet en geef je snel op en maak er een mooi uitje van.

De Teamindeling bestaat uit 4 personen van 16 jaar en ouder (ID is verplicht) en de inschrijfkosten zijn € 15,- per team (inclusief 4 consumpties) Er wordt geschoten op vrijdag vanaf 19.00 uur en zaterdag vanaf 16.00 uur en er wordt enkel met baangeweren geschoten!

Wil jij graag meedoen?
Inschrijven kan via de website www.svtubantia.nl of telefonisch; op maandag en dinsdag vanaf 19:30. Telefoonnummer van de baan is: 0548 - 51 86 06 (telefonische inschrijving is onder voorbehoud) en het adres is indoor schietbaan SV Tubantia Nieuwlandsweg 5 (achter sporthal de Reggehal)

De leden en het bestuur hopen op een goede opkomst en een sportieve wedstrijd!

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 42 minuten geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 2 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 6 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 8 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20