Afbeelding

Bijzondere viering in Schildkerk

Algemeen

RIJSSEN - Aanstaande zondag is er een bijzondere kerkdienst. De Hervormde Gemeente Rijssen organiseert een laagdrempelige kerkdienst onder de titel "Het Elfde uur".

Een dienst waarin een actueel thema op aansprekende wijze wordt belicht, met een pakkende overdenking, toepasselijke liederen en mooie muziek. Aanvankelijk gebeurde dat uitsluitend in de Schildkerk, maar vanwege de grote belangstelling wordt de dienst tegenwoordig gelijktijdig in de Schildkerk én De Ark gehouden: uiteraard met verschillende predikanten en muzikanten, maar met hetzelfde thema en in hoofdlijnen ook dezelfde liturgie. Deze keer gaat het over volgen, een begrip dat iedereen kent. Je volgt iemand op Instagram, je hebt zelf volgers op Facebook. Maar hier gaat het over het volgen van Jezus – want Hij zei: Volg mij! Waarom zou je dat doen, wat brengt het je? Vragen die jou ook zouden kunnen bezighouden. Juist omdat zoveel mensen met die vragen rondlopen, is iedereen welkom.

Kom ook
Zondag 14 oktober is er weer zo'n dienst, om 10.45 uur in De Ark met ds. J. van het Goor als voorganger en om 11.00 uur in de Schildkerk met ds. J. van der Meijden op de kansel. Iedereen is van harte welkom bij deze bijzondere diensten.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 11 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 12 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 16 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 18 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04