Afbeelding
Foto: Martin Pieters

Inschrijfdatum Diepe Hel Holterbergloop verlengd

Algemeen

NIJVERDAL - Hell Yeah I did it… Nog 16 dagen en dan gaat de 31e editie van De Diepe Hel Holterbergloop van start. Nog niet ingeschreven? Dan heb je geluk, want de inschrijfdatum is verlengd tot en met maandag 22 oktober om 24.00 uur.

Schrijf je dus snel in voor de Hemink 10 km, de VolkerWessels Halve Marathon of de Sans-online 6 km Night Run. Denk ook aan de Rabokids Run voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. Inschrijven kan zelfs voor de Rabokids Run tot een half uur voor aanvang van de loop. 'De inschrijving is verlengd omdat we nog meer mensen de kans willen geven om mee te doen aan één van de mooiste hardloopwedstrijden van Nederland. De lopers gaan genieten van de rust van onze mooie Sallandse Heuvelrug in herfstkleuren', aldus Hans Stokvis voorzitter van de organisatie.

APP
Heb jij de Diepe Hel Holtbergloop app al op je mobiel? Zo niet, download het dan snel. Het is namelijk superhandig. Je kunt alle deelnemers volgen, leuke selfies en filmpjes bekijken en plaatsen, de routes bekijken. En natuurlijk vind je hier veel praktische informatie over tijden, afstanden, routes en uitslagen en veel meer. De app is gratis beschikbaar voor je Android en iPhone.

Goed doel
Ieder jaar zoekt men een maatschappelijke samenwerking op met een goed doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor De Bas van de Goor Foundation (BvdGF). De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich al 10 jaar in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Sporten is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. Terwijl het juist voor deze groep heel veel positieve effecten heeft, bijvoorbeeld op hun bloedsuikerwaardes en hun medicijngebruik. Door het organiseren van sportieve activiteiten informeert de stichting mensen over deze effecten. Van elke inschrijving draagt de organisatie € 1,- af aan dit sympathieke goede doel.

Foto: Martin Pieters

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 2 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 17 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 18 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 23 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12