Afbeelding

Concert 'De Boer Op' met veel Twents muzikaal talent

Algemeen

HOLTEN - Op zondagmiddag 25 november geven drie regionale blaasorkesten: Holtense Muziekvereniging, Orpheus Bathmen en Ons Genoegen Heino in samenwerking met het Orkest van het Oosten een concert op een unieke locatie in het buitengebied van Heino. In een grote schuur bij de familie Reuvekamp vind dit concert namelijk plaats.

Tijdens dit unieke en vooral bijzondere concert, zullen de drie regionale fanfare orkesten samen de handen ineen slaan, en u trakteren op een gevarieerd afwisselend programma, en uiteraard zal het Orkest van het Oosten een gedeelte van de middag van zich laten horen. Laat u zich vooral verassen door deze unieke samenwerking!

Berjan Morsink
Berjan Morsink is de dirigent van Blaasorkest Orpheus uit Bathem. Het progamma spreekt hem erg aan. Hij vindt een aantrekkelijk repertoire met veel gevarieerde stukken. Echte fanfareorkesten die traditionele fanfaremuziek spelen met uitstapjes naar bijvoorbeeld de musical.

Busvervoer
Om het concert toegankelijk te maken voor 65-plussers woonachtig in de gemeente Holten-Rijssen zal de Holtense Muziekvereniging in samenweking met ViaVie Welzijn een bus laten rijden om u van en naar het concert te begeleiden. De opstap is om 13.00 uur bij gebouw Irene in Holten aan de Boschkampstraat.

Aanmelden
De kosten voor deze middag bedragen tot en met 31 oktober 15,00 euro per persoon, daarna is dit 17,50 euro per persoon, de prijs is uiteraard inclusief busvervoer, entree bij het concert, ontvangst van koffie en een drankje met een hapje. U kunt zich aanmelden bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, door te bellen naar 0548-36 27 55, ook kunt u op de site kaarten bestellen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit unieke concert? Voor meer informatie en het progamma van dit mooie concert kunt u op de site www.ovhodeboerop.nl kijken.

Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 1 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 16 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 17 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 21 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 23 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07