Kozet Kouri
Kozet Kouri

Beroemde PhiBrows bij Beauty by Kozet

Algemeen

RIJSSEN - Kozet Kouri startte haar beautysalon Beauty by Kozet eind vorig jaar. In haar salon biedt ze een ruim assortiment aan behandelingen aan. Van gezichtsbehandelingen tot permanente make-up, Kozet helpt graag het mooiste in u naar boven te halen. Sinds kort is zij Phibrow Artist en kan zij met nog meer kennis en kunde klanten van strakke wenkbrauwen voorzien.

Kozet biedt meerdere technieken op het gebied van semi-permanente wenkbrauwmake-up aan. Wanneer u een natuurlijke look wil, is Microblading zeer geschikt. Bij deze techniek worden haartjes aangebracht met behulp van ultradunne naaldjes in een manuele pen. Onder de bovenste huidlaag wordt pigment aangebracht zodat heel dun getekende haartjes ontstaan. Kozet stond al bekend om de natuurlijk volle wenkbrauwen die zij met de techniek creëert en sinds kort heeft zij daar nog een schepje bovenop gedaan. Sinds kort beheerst Kozet namelijk de Phibrows-techniek waarmee zij een nog realistischer resultaat behaalt.

PhiBrow Artist
De Phi Academy staat wereldwijd bekend om haar innovatieve oplossingen en technieken op schoonheidsgebied en haar vakkundige trainingen. Met name de PhiBrows-techniek voor het creëren van hyper-realistische wenkbrauwen is beroemd. Kozet volgde een vierdaagse workshop op dit gebied en nu mag zij zich Phibrows Artist noemen. Zij kan nu de microbladingtechniek zoals die volgens de beroemde PhiBrows-standaard wordt toegepast, succesvol inzetten. Door te werken volgens de symmetrieprincipes van de Phi Academy past het resultaat perfect bij uw gezicht. Daarnaast zorgt de techniek voor een resultaat dat bijna niet meer van echt te onderscheiden is. Kozet mag vanaf heden het Phibrows Artist-logo voeren en laat u graag kennismaken met de techniek waarmee uw meest perfecte wenkbrauw kan worden gecreëerd.

Kom langs
Naast voor diverse wenkbrauwbehandelingen, kunt u bij Beauty by Kozet onder andere terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, epileren, bruidsmake-up, wimperlifting, hennabrows en andere permanente make-up behandelingen. Nieuwsgierig geworden? U kunt mailen naar info@beautybykozet.nl of bellen met 06-12601333 voor een gratis intakegesprek. U vindt Beauty by Kozet aan de Esstraat 49 in Rijssen.

Afbeelding
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 2 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 5 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 8 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 20 apr, 08:00