OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uitzendbureau Eriswerk.nl zoekt aanpakkers!

Algemeen

NIJVERDAL - Ben jij een aanpakker en op zoek naar een leuke baan in Nijverdal en omgeving? Wil jij ook met een glimlach naar je werk? Ben jij je huidige baan ontgroeid? Dan is Eriswerk.nl, het uitzendbureau uit de buurt, op zoek naar jou. Want… er is werk!

Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl: 'Wij helpen onze uitzendkrachten om zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Dat ze (nieuwe) talenten van zichzelf ontdekken en gebruiken. Wij vragen ook altijd: 'En, waar word jij blij van?' Want een enthousiaste, gemotiveerde medewerker is goud waard. Dat weten onze klanten ook.'

Persoonlijke aanpak
'Omdat we zelf ook uit de buurt komen kennen we de mentaliteit en de bedrijven. Naast het leren kennen van de uitzendkrachten besteden we ook veel tijd om de bedrijven in Nijverdal en omgeving (nog) beter te leren kennen. Wat is de bedrijfscultuur? Waar wil het bedrijf naar toe in de nabije toekomst? Doordat wij onze klanten én onze uitzendkrachten persoonlijk kennen kunnen wij een match maken. Zo krijgt een uitzendkracht werk dat echt bij hem/haar past en krijgt het bedrijf een gemotiveerde medewerker die past bij de bedrijfscultuur. Dat werkt beter, voor beide partijen.'

Waar word jij blij van?
Eriswerk.nl let veel meer op wie jij bent en wat je leuk vindt dan alleen op je cv. 'Wat doe je graag? Wat is jouw volgende stap? Wij helpen bij het vinden van de juiste plek voor je talent, voor nu en in de toekomst. Zo doen we ook aan loopbaanbegeleiding.' Op www.eriswerk.nl vind je informatie over de vacatures, werkwijze, ambassadeursbonus en nog veel meer. Op dit moment zoeken we aanpakkers met ervaring in de: installatie, techniek, logistiek en productie. Ben je we een aanpakker, maar heb je nog geen ervaring? Ook dan maken we graag kennis met je. Mail of bel ons: info@eriswerk.nl of 06 1096 0763. Eriswerk.nl biedt werk in Nijverdal en omgeving, Werk en werkomgeving die bij je passen, loopbaanbegeleiding en nog veel meer!

Daniëlle Poppe van uitzendbureau Eriswerk.nl

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 15 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 21 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55