Afbeelding

Overname Beleef! door de Hart-kranten

Algemeen

TWENTE - Het is het einde van een tijdperk, maar ook de start van iets moois: De krant Beleef Noordoost-Twente komt in nieuwe handen. Het bedrijf DWF Mediamakers uit Enschede neemt deze krant over van Twentemedia. Beleef! Noordoost-Twente zal vanaf nu op de deurmat vallen als de Hart van Noordoost-Twente.

DWF Mediamakers is uitgever van zeven regionale weekkranten en de themakrant Autopaper. In Noordoost-Twente verscheen de krant al in de gemeenten Oldenzaal en delen van Losser. Met de overname van Beleef! Noordoost-Twente voegt het bedrijf ook Dinkelland en Tubbergen toe aan het werkgebied. In totaal gaat het om 48.000 huishoudens in Noordoost-Twente. Wekelijks vallen de Hart-kranten al op de mat bij ruim 217.500 huishoudens in de rest van Twente. Het bedrijf verzorgt daarnaast uiteenlopend drukwerk en digitale producties voor een breed scala bedrijven.

Goed overleg
De overname van Beleef! Noordoost-Twente was een langdurig proces. Over de overname van deze krant hadden de twee bedrijven al enige tijd overleg. De samenwerking tussen de Nederlandse DWF Mediamakers en de Duitse Grafschafter Nachrichten zal klanten op beide gebieden verschillende voordelen bieden, omdat er grensoverschrijdende advertentiemogelijkheden ontstaan. Vorige week hebben directeur Jochen Anderweit van Grafschafter Nachrichten en Dick Hüve van DWF Mediamakers een formeel akkoord bereikt.

Mooi product
DWF Mediamakers is geen onbekende in Noordoost-Twente. Naast dat Oldenzaal en Losser al onderdeel zijn van het werkgebied, is er ook een grote affiniteit met Dinkelland en Tubbergen. De professionele redactie is namelijk ook al deels werkzaam in deze regio. Zo kan de lezer rekenen op een mooie diversiteit aan lokaal nieuws en achtergronden, sport, lifestyle, autonieuws en meer. En dit iedere week gratis bij u op de mat. Uiteraard maken wij ook graag kennis met u als ondernemer, om uw boodschap zo passend onder de aandacht te brengen bij alle huishoudens binnen én buiten uw eigen gemeente.

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 13 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 15 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 19 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 21 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20