Afbeelding

Promotieacties maandagmarkt krijgen vervolg in november

Algemeen

RIJSSEN- De promotieacties van de kooplieden van de maandagmarkt in Rijssen in de maanden september en oktober krijgt ook in de maand november een vervolg.

De marktkooplieden bieden op maandag 5 november bij de actieparasol in het midden van de maandagmarkt zuurkool met rookworst te koop voor slechts 50 eurocent.

De marktkoopman:
Ik sprak hierover met een zeer bekende verschijning op de maandagmarkt in Rijssen marktkoopman Han Arens uit Enschede. Hij werkt met veel plezier al ruim 30 jaar op de maandagmarkt in Rijssen met zijn handel in fruit en fruitexoten. Han vertelt dat in Rijssen zijn klanten goed benaderbaar en vriendelijk zijn. Voor hem persoonlijk is Rijssen al die jaren een goed markt geweest. Naast de markt in Rijssen staat Han op donderdag op de markt in Almelo en op zaterdag in Enschede. Het voordeel van het kopen van fruit en exoten op de markt is, dat alles vers is en voor een alleszins betaalbare prijs wordt aangeboden. "Een voordeel voor mij is dat ik alles persoonlijk inkoop in Rotterdam bij veilingen en groothandels en het zelf vervoer. Zo kan ik zelf het beste fruit uitzoeken en vervoeren zodat in de wetenschap dat er uitermate secuur met de handel wordt omgegaan. Het promoten van de maandagmarkt vindt Han een uitstekend idee, want het voordeel van kopen op de markt is, dat de klanten zelf de kwaliteit kunnen beoordelen en waar nodig proeven. De marktkooplieden in Rijssen staan bekend voor het verlenen van uitstekende service, voor betrouwbare waren en voor aanvaardbare prijzen. En de markt is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud", aldus een tevreden Han Arens. De actie van maandag 5 november is : Zuurkool met worst voor 0,50 cent. Loop hiervoor even naar de speciale actieparasol, midden op de markt

Dick Tukkers

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 4 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 9 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest gisteren
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55