Afbeelding

Fashion by Mar laat je stralen

Algemeen

WIERDEN - Méér dan zijn prachtige collectie betaalbare kleding en meer dan de bijzondere accessoires biedt Mark Weijermars je een warme ontvangst in zijn gezellige modewinkels in Glanerbrug en Wierden. Als stylist weet hij als geen ander hoe hij je met de mooiste items verrast én hoe hij je van top tot teen laat stralen.

De laatste trends
Wanneer je binnenstapt bij Fashion by Mar wordt je overvallen door de nieuwste trends. Betaalbare mode in de kleuren van dit seizoen, de mooiste prints en heerlijke stoffen. Voor ieder budget én voor iedere maat slaag je er voor een prachtige outfit. Lekker casual of op en top verzorgd. Mark mixt bovendien alle stylen enthousiast om je te laten zien hoe je zo optimaal mogelijk jouw garderobe combineert tot een prachtige persoonlijke stijl.

Mooi de deur uit!
Iedere week wordt de collectie aangevuld met nieuwe musthaves. "Klanten komen ook echt wekelijks even binnenkijken," vertelt Mark enthousiast. Zijn ervaring als stylist brengt hij dagelijks in de praktijk om te zorgen dat zijn klanten er op hun allerbest uitzien. ""Ik ga zelf wekelijks op inkoop, zo kan ik altijd heel voordelig op de laatste trends inspelen. Het mooiste compliment krijg ik wanneer vrouwen zelfverzekerd en mooi de deur uit gaan." Bij Fashion by Mar staat er altijd een lekker drankje voor je klaar en helpt Mark je graag met goed advies. Voel je welkom!

Kom langs
Fashion by Mar is in Glanerbrug gevestigd aan de Gronausestraat 1193 en de Marktstraat 17 in Wierden. Kijk voor meer informatie en de laatste trends ook op de website: www.fashionbymar.nl

Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 1 uur geleden
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 4 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 6 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 18 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 20 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag gisteren
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 19 apr, 11:48
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07