Afbeelding

Zoektocht naar klassiek talent weer gestart

Algemeen

NIJVERDAL - Muziek onder de Trap gaat op 24 januari 2019 weer op zoek naar jeugdige talenten in de klassieke muziek tijdens de tweejaarlijks terugkerende talentenjacht 'Klassiek Talent'. De jeugd heeft immers de toekomst, dat geldt natuurlijk ook voor de klassieke muziek. De talentenjacht vindt plaats in de ZINiN Theaterzaal.

Onze regio kent een groot aantal jonge talenten, die een mooi podium verdienen. Om deze talenten een extra stimulans te geven om hun plezier in muziek nog verder te vergroten, heeft de Muziekkring Hellendoorn (inmiddels Muziek onder de Trap) in 2011 Klassiek Talent in het leven geroepen, een talentenjacht speciaal gericht op jongeren tussen de 12 en de 18 jaar.

Prijzen
Er worden vier prijzen uitgereikt: naast de bekende drie 'podiumplekken', waaraan een leuk geldbedrag en een les aan het conservatorium is verbonden, wordt ook een publieksprijs uitgereikt. De volgende editie van Klassiek Talent vindt plaats op 24 januari 2019. De eerste prijs bedraagt €100,- en een les aan het ArtEZ Conservatorium. Een tweede prijs bedraagt €75,-. Een derde prijs bedraagt €50,- en de publieksprijs bedraagt €75,-.

Klassiek talent 2019
Weet jij, alleen of met je groepje (duo, trio, groter ensemble), op 24 januari de jury onder leiding van Han Kolthof te overtuigen en word jij het nieuwe Klassieke Talent van Nijverdal? schrijf je dan nu in via onderstaand formulier, of via info@muziekonderdetrap.nl. Je kunt je tot en met 14 december inschrijven. Wacht dus niet te lang!

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 8 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 10 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 12 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 13 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 15 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08