Afbeelding

Modieuze kleding in iedere maat bij Alwi's Budget Mode

Algemeen

NIJVERDAL - Iedereen wil zich graag stijlvol en trendy kunnen kleden; ongeacht je maat. Bij Alwi's Budget Mode bent u aan het juiste adres!

Alwi's Budget Mode is onbetwist dé grote maten specialist van Twente. Maar ook voor een maatje klein bent u hier aan het juiste adres. Naast het brede assortiment kleding in alle maten, stijlen en merken biedt Alwi ook een brede selectie van tassen, sjaals, sieraden en andere accessoires aan voor een betaalbare prijs.

Goed advies
Het team van Alwi's Budget Mode staat voor u klaar om u te helpen met een stijlvol kledingadvies. Zij nemen samen met u graag de tijd om zo tot een mooi totaalplaatje te komen. Stijlvol, comfortabel en tegen een aangename prijs - de goedkoopste van Twente! Het loont dus zeker om eens kennis te maken met het uitgebreide assortiment.

Kom langs
Alwi's Budget Mode heeft drie vestigingen in Twente. U bent van harte welkom in Almelo aan de Ootmarsumsestraat 243. In Nijverdal zijn zij gevestigd aan het Keizerserf 2a. In Vroomshoop treft u de winkel aan het Julianaplein 17. De winkels zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op de donderdagen tot 20.00 uur. Het parkeren is gratis! Kijk voor meer informatie ook op de website: www.alwisbudget.nl

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 1 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 13 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 15 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 17 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 18 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 20 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49