Afbeelding

Gratis speculaaspoppen op de maandagmarkt

Algemeen

RIJSSEN - De kooplieden van de maandagmarkt in Rijssen organiseerden in november al een geslaagde promotieactie. Met winterse kost: zuurkool met worst. Nu organiseren zij een tweede actie vanaf 3 december. Deze past echt bij de decembermaand: bij aankoop van een product ontvangt de koper een gratis speculaaspop, zolang de voorraad strekt.

De familie Bakker staat al 50 jaar op de Rijssense maandagmarkt. Ik sprak met één van de actieve verkoopsters van de maandagmarkt in Rijssen; mevrouw Tobien Bakker uit Borculo. Zij werkt onder de naam JKB Bodywear en staat al jaren lang op de maandagmarkt in Rijssen. Zij was jarenlang als assistente werkzaam bij haar vader Jan Bakker, die 50 jaar lang op de maandagmarkten zijn goederen aan de man bracht onder de naam 'Jantjes Ondergoed Paleis'. Ter gelegenheid van het 12,5-jarig marktkoopmanschap van haar van haar vader werd er een jubileumtas ontworpen die Tobien ons graag toonde voor dit artikel. De standplaats die zij indertijd innamen was bij de ingang van het oude gemeentehuis in Rijssen. In het jaar 2010 nam zij de handel zelfstandig van haar vader over, onder de naam JKB Bodywear.

Mooie markt
Tobien komt graag naar de Rijssense Markt. Iedere maandag is zij van 07.15 uur tot 14.45 uur aanwezig. Zij komt graag naar Rijssen want zegt ze ''het zijn hier lieve, begripvolle gezellige mensen en de sfeer bevalt me uitstekend'. En zij kan het weten omdat ze naast de maandagmarkt in Rijssen ook nog andere markten bezoekt namelijk in Ede en twee keer per week in Winterswijk. Waarom moeten de mensen op de markt hun waren kopen vroeg ik aan Tobien? Zij antwoordt: Wij weten wat wij verkopen en staan helemaal achter de door ons geleverde producten en daarnaast verlenen we advies over de kwaliteit en de mogelijkheden en daarbij is onze service is alom bekend. De persoonlijke aanspraak en de klantenbinding zijn daarbij van essentieel belang. Kortom op de markt zie bij al onze collega's wat je koopt en voor welke prijs. Zij vindt de gevoerde promotieacties op de maandagmarkt een uitstekend idee. De marktpagina met leuke aanbiedingen staat op de achterpagina van deze krant.

Dick Tukkers

Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 13 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 20 uur geleden
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 22 uur geleden
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud gisteren
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 apr, 19:54
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 16 apr, 17:54
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 16 apr, 13:54
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 16 apr, 12:04