Vrijwilligers helpen met reparatie
Vrijwilligers helpen met reparatie Foto: Bjorn Keizers

Repaircafé in Holten

Algemeen

HOLTEN - Zoals altijd is het repaircafé in Holten op de eerste vrijdag van de maand weer open om uw kapotte spullen ter reparatie aan te bieden.

Op 7 december bent u weer van harte welkom van 13.30 tot 16.00 uur in het Jeugdhonk aan de Tuinstraat 2 te Holten. De ingang is links van de hoofdingang. Heeft u kapotte kleding, gereedschap, huishoudelijke apparaten, speelgoed of iets anders, één van de vrijwilligers kijkt er graag naar om te zien wat er mogelijk is, weggooien of recyclen kan altijd nog. Repareren is beter voor het milieu en uw portemonnee. Spullen die niet gerepareerd kunnen worden dienen zelf weer mee terug te worden genomen.

Spelregels
Als er iets ter reparatie aangeboden wordt is het de bedoeling dat u aanwezig blijft tot de reparatie klaar is en een artikel per keer, als er tijd en ruimte is sluit men weer achteraan voor nog een volgend artikel. Het kan zijn dat gevraagd wordt om zelf mee te helpen met de reparatie en te zien hoe men het in de toekomst zelf kan repareren. Of om in te stemmen met de oplossing die is bedacht. Is er een nieuw onderdeel nodig, dan wordt u gevraagd dit zelf aan te schaffen en kan dit op een later moment gebruikt worden voor de reparatie. Een vrijwillige bijdrage in de pot is welkom, deze bijdrage wordt weer gebruikt voor aanschaf van gereedschap of ander materiaal dat gebruikt wordt voor de reparaties.

Kom langs
Loop gerust binnen om te kijken wat mogelijk is of om gewoon gezellig een kopje thee of koffie te drinken. Ook in 2019 gaat het Repaircafé Holten door. Om alvast te noteren zijn de hierna volgende repaircafé's op vrijdag: 4 Januari, 1 Februari, 1 Maart, 5 April, 3 Mei, 7 Juni, 5 Juli, 2 Augustus, 6 September, 4 Oktober, 1 November en 6 december.

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 10 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 12 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 16 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 18 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 20 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 22 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43