Afbeelding

Grotestraat op de schop; daarom bij Pand 55 de prijzen op z'n kop

Algemeen

NIJVERDAL - Het wordt steeds mooier en het prachtige eindresultaat komt steeds dichterbij. Binnenkort gaat de vernieuwde Grotestraat weer open voor verkeer en winkelend publiek. Tot die tijd zijn enkele winkels iets lastiger bereikbaar. Bij Pand 55 hebben ze daar iets op bedacht. Elke week vindt u een andere, spectaculaire actie in onze krant!

"Niet de grootste maar wel de leukste "meubel- en kleding winkel" staat te lezen op de website van Pand 55. Achter de deuren van deze winkel aan de Grotestraat vindt je een mooie collectie eigenzinnige binnen-meubelen, inclusief woonaccessoires en verlichting. Het assortiment wordt continu aangevuld. Ontdek de robuuste, industriële meubels of meubels met een stoere vintage look. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld ook leuke Kerst- en winteraccessoires te verkrijgen.
Straks, in het voorjaar komt het accent dan weer meer te liggen op de buiten-meubelen. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Goede service, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Dat zijn de belangrijkste pijlers van deze winkel.

Breed assortiment
Naast de grote collectie meubels, kun je bij Pand 55 ook terecht voor de functionele dames- en heren jassen van Kjelvik. En een mooie, eigenzinnige collectie dameskleding. Vooral in de maten 40 tot 46. Ook sfeer proeven? Kom naar Pand 55 aan de Grotestraat 55 in Nijverdal. Zij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en donderdagavond tot 21.00 uur.

Koopzondag
De komende decembermaand is Pand 55 elke zondag geopend. "Erg jammer dat het nog steeds niet mogelijk is om het gehele jaar op zondag de deuren te kunnen openen", vertelt Gerwin Pots. "Volgens mij is de tijd rijp. Ik vind dat elke winkelier zelf de keuze moet hebben of hij/zij de winkel open wil op een zondag. Waarom hebben wij deze vrijheid in de gemeente Hellendoorn niet? We hebben straks een mooi centrum met een prachtige Grotestraat. We moeten nu gasgeven om het winkelend publiek naar Nijverdal te krijgen. Er zijn genoeg argumenten te vinden om een koopzondag in te voeren en om een vuist te kunnen maken richting de gemeente heb ik contact gezocht met andere ondernemers in deze gemeente. Winkeliers, tuincentra, autobedrijven, meubelzaken, in elke branche zijn er bedrijven die graag de keuzevrijheid willen hebben. Hopelijk kunnen we ons gezamenlijk hardmaken om volgend jaar een koopzondag te krijgen in de gemeente Hellendoorn."

Meer over de koopzondag is elders in deze editie te vinden.

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 10 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 12 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 14 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 15 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 17 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08