Afbeelding

Volop gezelligheid in de Hoge Wal in december!

Algemeen

RIJSSEN - We hebben tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om de cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. En steeds vaker kopen we deze via internet. Dit is jammer, want zo mis je wel een belangrijk stukje gezelligheid en sfeer. Winkelcentrum De Hoge Wal in Rijssen pakt dan ook groots uit in de feestmaand.

Sinterklaas is in de eerste week van december nog even in ons land. Alle kinderen tot en met 8 jaar zijn op zaterdag 1 december welkom in de Hoge Wal om mee te doen met de Pietenschool. Van 11.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 16.00 uur leren zij onder begeleiding van een échte Piet hoe ze over daken moeten lopen en cadeautjes in de schoorsteen moeten doen. Na afloop ontvangen ze een heus Pietenpasopoort én natuurlijk een leuke verrassing. De Pietenschool is altijd weer een leuk succes waar de kinderen volop van genieten.

Kijk, koop en neem mee!
Het overdekte winkelcentrum tovert zich na Sinterklaas weer helemaal om in kerstsfeer. Bezoekers kunnen weer genieten van de mooie, gemoedelijke sfeer om leuke geschenken in te slaan voor uzelf of anderen. Deze sfeer is iets wat je toch echt mist bij een online winkel. Bovendien loop je hierbij ook het risico dat bestellingen in de drukte niet op tijd arriveren. In de Hoge Wal kunt u kijken, kopen en direct meenemen. Bovendien steunt u zo een lokale ondernemer die dit zeer waardeert.

December-actie
Van nu tot en met de kerstdagen ontvangt u bij iedere aankoop in de Hoge Wal een gratis actiekaart waarmee leuke prijzen te winnen zijn. U kunt deze kaart invullen met uw naam en telefoonnummer en vervolgens deponeren in een speciale ton in het winkelcentrum. Na de feestdagen worden dan winnaars getrokken. Er zijn twee hoofdprijzen te winnen: waardebonnen van 500 euro voor Thuisin Rijssen en 500 euro voor Expert Doornenbal. Daarnaast zijn er diverse waardebonnen van 150 en 50 euro te winnen die te besteden zijn bij alle ondernemers in de Hoge Wal.

Extra feestelijk
Op zaterdag 15 december pakt de Hoge Wal extra groots uit. Zowel binnen als buiten het winkelcentrum is dan van alles te beleven, in samenwerking met het Mannenkoor Rijssen. Op het plein bij het winkelcentrum staan vele kraampjes met leuke en lekkere producten en autobedrijf Beltman geeft een presentatie met nieuwe modellen. Hier worden dan ook oliebollen gebakken en verkocht. Een deel van de opbrengst van deze activiteiten gaat ook weer naar een goed doel. Er is ook live muziek in de Hoge Wal. Bezoekers genieten volop van dit alles, natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop warme chocolademelk.

Bont versierde auto
Autobedrijf Beltman organiseert samen met winkelcentrum de Hoge Wal ook een leuke winactie in het winkelcentrum. Vanaf 15 december staat er een bont versierde auto van het bedrijf in de Hoge Wal. Bezoekers kunnen dan tot en met 31 december raden hoeveel versieringen er in en op de auto zitten. Hiermee zijn dan onder meer waardebonnen en een diner voor twee te winnen.

Last minute winkelen
Op zaterdag 22 december organiseert de Hoge Wal nóg een gezellige zaterdag. In de Hoge Wal zelf zijn dan diverse presentaties van ondernemers met leuke, feestelijke producten. Een perfect moment voor wie nog op zoek is naar wat laatste geschenken. Natuurlijk is er vermaak voor het hele gezin. Zo is er een ballonartiest die de leukste creaties kan maken in kerstsfeer, zoals een rendier van ballonnen!

Komt u ook?
Zoals u ziet, er is in de Hoge Wal van alles te beleven in de aanloop naar de kerstdagen! Kom dus langs om deze gezellige sfeer te proeven bij de vele mooie ondernemers die in het winkelcentrum gevestigd zijn.

Meer te beleven
Natuurlijk zijn er in december ook nog volop andere activiteiten. Zo is ook de HABI bezig met het programma voor de kerstkoopzaterdag van 22 december en het Eindejaarsevent op vrijdag 28 en zaterdag 29 december.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 14 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 15 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 20 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 22 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04