Afbeelding

TODA goes Dickens

Algemeen

RIJSSEN - December staat voor TODA in het teken van diverse optredens en activiteiten. Het gospelkoor uit Rijssen werkt mee aan het bekende Dickens festival in Deventer.

Op zaterdagmiddag 15 december geeft het TODA Dickens Choir acte de presence in de Lebuinuskerk tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement van het Engeland uit 1860. Een avond eerder op vrijdag 14 december is het TODA Dickens Choir te gast in het centrum van Wierden om uitgedost in de stijl van Charles Dickens de traditionele kerstsongs als 'Coventry Carol', 'Once in Royal David's city' aan het winkelend publiek ten gehore te brengen.

Kerstconcert
Een week later, zaterdag 22 december, verzorgt TODA samen met harmonieorkest Advendo uit Nijverdal een kerstconcert in de de Regenboogkerk in Nijverdal. Afzonderlijk en in samenwerking kunt u genieten van traditionele en eigentijdse kerstnummers. Het concert begint om 19:30. U bent van harte welkom. Traditioneel zingt TODA op kerstavond in de Ontmoetingskerk in Rijssen tijdens de kerstnachtdienst, aanvang 22:30 uur.

Kerstbomenactie
Zaterdag 5 januari 2019 is weer de jaarlijkse Kerstbomenactie van TODA. Elders in deze krant treft u de advertentie daarvoor aan. De koorleden rijden weer langs de huizen in Rijssen en directe omgeving om de aangemelde gebruikte kerstbomen op te halen en over te dragen aan de bouwers van het paasvuur in Dijkerhoek. Begin december gaat het online aanmeldformulier weer open. Meld uw kerstboom aan op www.toda.nl.

Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 4 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 5 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 6 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode gisteren
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57