Afbeelding

Creatieve middagen in wintersfeer

Algemeen

HOLTEN - Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van drie vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 14 december is alweer de laatste keer van 2018, en gaat de groep aan de slag met een kerststuk met sneeuwpop erin verwerkt. Opgeven voor het kerststuk kan tot en met dinsdag 11 december.

Materialen
Voor de middag moeten ook wat materialen zelf verzorgd worden: een dikke knot wol voor het mutsje, kerstgroen en kerstversieringen en een mesje. Daarnaast mag er bij opgave doorgegeven worden of er zelf een bord/schaal meegenomen wordt voor de ondergrond of dat de werkgroep deze moet verzorgen. Al het andere materiaal zal aanwezig zijn. Een voorbeeld van het kerststuk is te vinden op de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl.

Informatie
De middag is van 13.30 uur tot ongeveer 15.30 uur en de kosten bedragen € 3,50 per middag, inclusief koffie en exclusief materiaalkosten. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 49 minuten geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 12 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 15 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 17 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 17 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 19 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49