Afbeelding
Foto: Mike Rikken

Inschrijving StrongSissterRun geopend

Algemeen

HELLENDOORN - Op zaterdag 31 augustus staat de 5e editie van de StrongSisterRun in Hellendoorn op het programma. Deze jubileumeditie wordt spectaculairder en gezelliger dan ooit tevoren!

Komend jaar kun je weer kiezen uit twee afstanden; een parcours van 5 km of een uniek parcours van 10 km. Welke run je ook kiest, beide routes gaan dwars door de bossen, weilanden en over de fikse heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Reken er maar op dat je meerdere keren nat gaat worden en na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden van top tot teen onder de modder over de finish gaat!

Girls day out
Bij de StrongSisterRun gaat het niet om de eerste plek maar gaat het erom dat je een leuke dag met je vriendinnen, collega's of sportmaatjes beleefd.

Programma
De lopers zullen zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur starten. In StrongSisterVillage zal vooraf en na de finish van alles te beleven zijn! De mannen mogen alleen mee om aan te moedigen want 31 augustus staan de dames in de spotlights! Met lekker eten, drinken, vele side events en een fantastische run. Komend jaar nog uitdagendere hindernissen en heel veel modder en schuim!

Aanrader
De StrongSisterRun is een aanrader voor alle vrouwen van Nederland, of je nu geregeld meedoet aan een obstaclerun of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen. Deze run zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

Inschrijven met korting
Inschrijven kan vanaf zaterdag 1 december 12.00 uur individueel of als bedrijf op strongsisterrun.nl! Let wel op, er is een gelimiteerd aantal Early Bird tickets met € 15,- korting beschikbaar. Wees er snel bij want OP=OP!

Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 1 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink gisteren
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 17 apr, 10:00
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 apr, 19:54
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 16 apr, 17:54
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 16 apr, 13:54