Afbeelding

15 december is actiedag voor kaartverkoop Rijssense Revue

Algemeen

RIJSSEN - Koop uw kaarten voor de "oude" prijs, deze flyer deelde de spelersgroep van de Rijssense Revue uit tijdens het evenement "Historisch winkelen Rijssen 775 jaar". Komende zaterdag 15 december is de aangekondigde actiezaterdag.

Alleen op deze zaterdag zijn de kaarten voor de "oude" prijs à € 16,- te verkrijgen (exclusief € 0,50 verenigingskosten). Dit kan online tussen 9.00 uur en 23.00 uur via www.parkgebouw.nl. Voor wie het prettiger vindt de kaarten persoonlijk af te halen, is speciaal voor deze actie de kassa van het Parkgebouw tussen 10.00 uur en 12.00 uur geopend. Op de actiezaterdag kunt u uw kaarten bestellen voor de voorstellingen op 1,2, 8 en 9 februari 2019.

Arrangementen
Bovendien maakt u alleen deze zaterdag kans op een aantal tweepersoons arrangementen. Namelijk een compleet diner-arrangement, een pauze-arrangement en een smikkel-arrangement voor na de voorstelling. De prijswinnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Herkenbaar
De Rijssense Revue "Mooi dat 't zo kan" staat weer bol van herkenbare, soms doldwaze sketches die zich afspelen in het Rijssen anno 2019. Een avondje lachen om het eigen, soms wat bijzondere gedrag of dat van de buren of collega's, u ziet het voorbij komen bij de bewoners van het Rijssense straatje. De komende weken kunt u de voortgang volgen met filmpjes en foto's op www.rijssenserevue.nl en de Facebook pagina van de Rijssense Revue.

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 1 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 13 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 15 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 17 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 18 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 20 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49