Afbeelding

Kerstzangavond in de Noorderkerk

Algemeen

RIJSSEN - Breng Tweede Kerstdag door met sfeervolle muziek. Op woensdag 26 december wordt er in de Noorderkerk aan de Molenstalweg 21 in Rijssen een kerstzangavond gehouden met koor-en samenzang.

Aan deze kerstzangavond wordt medewerking verleend door het jongerenkoor ''Sjaloom''. Zij staan onder leiding van dirigent Geert Heuvelman en zullen een mooi optreden geven. Ook is er die avond muziek van het Noordermannenkoor onder leiding van dirigent Edwin Velvis. Met deze talentvolle koren belooft het een avond te worden vol prachtige muziek in onvervalste kerstsfeer. Breng de kerstdagen door met geliefden en sta stil bij de betekenis van kerst op deze kerstzangavond in de Noorderkerk. De eer is aan ouderling D. Visser om de opening en de afsluiting van de kerstzangavond te verzorgen.

Noorderkerk
Iedereen die de kerstzangavond wil bijwonen is welkom in de Noorderkerk aan de Molenstalweg 21. Aanvang van de avond is om 19.00 uur. De toegang is gratis en er is geen sprake van een voorverkoop. Wel zal er ter plekke een collecte gehouden worden ter bestrijding van de gemaakte onkosten. Zoals met de echte kerstgedachte is iedereen die de kerstzangavond bij wil wonen van harte welkom. Kom genieten met vrienden, familie, geliefden of gewoon alleen.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 3 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 5 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 19 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 21 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12