Afbeelding

BijbelBierBbq 2019: Wees d'r rap bie

Algemeen

ELSEN - Op zaterdag 22 juni wordt al weer het vierde BijbelBierBbq-evenement voor mannen gehouden. Dit laagdrempelige evenement vindt plaats in Elsen.

Via een vroegboek-actie op de Facebook-pagina kunnen mannen hun ticket al vroeg aanschaffen met 5 euro korting. Deze 'Wees d'r rap bie-tickets' verzekeren je toegang tot dit gezellige evenement voor mannen. Bijbel, Bier en Bbq zijn de ingrediënten van deze dag. Spreken deze onderwerpen jou aan? 'Wees d'r rap bie'!

Sociale tickets
In de aanloop naar het evenement van 2018 bleken de Sociale Tickets een succes. Deze kaarten boden financieel minder draagkrachtige mannen de mogelijkheid om erbij te zijn. De Christen Unie werkte hier op een leuke manier aan mee door het aantal behaalde zetels in de Gemeenteraad om te zetten in Sociale Tickets. Er werden in totaal meer kaarten geschonken dan uitgegeven waardoor BijbelBierBbq uiteindelijk geld overhield. Dat geld is, in overleg met de Christen Unie, geschonken aan de Diaconie van de Hervormde Kerk met als bestemming de jaarlijkse voedselpakketten voor minima. Ook voor het komende evenement zijn er weer Sociale Tickets te schenken.

Dominee Pieter Dekker
Achter de schermen werkt het bestuur van BijbelBierBbq alweer hard aan de invulling van deze dag die van 16.00 tot 22.00 de deelnemers bezig gaat houden. Er staan diverse plannen in de steigers en de eerste afspraken liggen vast. Zo komt ds. Pieter Dekker uit Wierden een hagenpreek houden. Dat wil zeggen dat hij maximaal 10 minuten mag spreken waarna hij de microfoon weer dient af te geven. Ds. Sander Ris uit Rijssen zal een workshop verzorgen. De ideeën die de organisatie inmiddels bedacht, onder het genot van een bockbiertje, worden uitgewerkt tot een veelbelovende dag met verassende elementen. Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen kijk dan op www.bijbelbierbbq.nl of de Facebook pagina van BijbelBierBbq. Reserveer nu alvast de datum van 22 juni in je agenda.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 37 minuten geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 2 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 16 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 18 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 22 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente gisteren
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12