Afbeelding

Nieuwjaarswens van de maandagmarkt

Algemeen

RIJSSEN - Aan het begin van het nieuwe jaar willen alle kooplieden van de maandagmarkt in Rijssen van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een voorspoedig en gezond 2019 toewensen en u te bedanken voor het vertrouwen dat u in dit afgelopen jaar aan hen geschonken hebt.

Dit wensen u ook Marco en Almanda ten Tije uit Wierden, eigenaren van Marco Kleinvak V.O.F. Zij staan al ruim 10 jaar op de Rijssense maandagmarkt en zitten als sinds 1988 in de ambulante handel. Het echtpaar staat ook dit jaar weer met hun koopwaar op de maandagmarkt in Rijssen. Wel zijn ze met ingang van 2019 op een andere locatie op de markt te vinden dan u gewend bent. Ze verruilen de oude vertrouwde plaats voor de Schildkerk voor het Europaplein. Marco Kleivak is gespecialiseerd in fournituren (kleinvak) waaronder garen, knopen, naalden, en eigenlijk alles wat u nodig heeft om te naaien en/of te herstellen. Ideaal voor als u liever kledingstukken herstelt in plaats van ze te vervangen voor een vaak duurder, nieuw exemplaar. Ook verkopen ze breigaren en alles volgens de laatste trends. En, zo vertelt Marco, mocht er iets van uw gading niet bij ons te vinden zijn, kunnen we het eventueel voor u bestellen bij een van onze vertrouwde leveranciers.

Wat vindt u van de Rijssense markt?
Zowel Marco als Almanda komt graag naar de Rijssense markt op maandag: "Leuke handel, de bezoekers zijn in Rijssen altijd vriendelijk en correct en wij van onze kant doen ook ons uiterste best om het onze klanten zoveel mogelijk naar de zijn te maken. Dat betekent dat we doen wat we beloven!"

Wat vindt u van de maandelijkse marktacties?
"Het is heel goed dat wij ons profileren op de markten om zo aandacht te vragen voor onze service, onze uitstekende waren, ons ruim assortiment en producten tegen scherpe prijzen. En daarnaast mag de gezelligheid die de markt kenmerkt ook niet ontbreken."

Op welke plaatsen markt u nog meer?
"Wij staan op dinsdag op de markt in Wierden op donderdag en op zaterdag in Almelo en op vrijdag op de markt in Goor, waar we ook alle lezers van harte welkom heten."

Dick Tukkers

Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 2 uur geleden
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 4 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 7 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 19 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 21 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag gisteren
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 19 apr, 11:48
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07