Afbeelding
Foto: MARJOLY FOTOGRAFIE

Twee dames uit Dijkerhoek in de Rijssense Revue

Algemeen

RIJSSEN - We spreken met Heleen ten Have en Ineke Bronninkreef, ze spelen dit jaar beide voor de 2e keer in de Rijssense Revue als Dientje en Gerrie.

Dientje vormt samen met Wilm (Wim Pluimers) een vast koppel en de revue en Gerrie vormt een vast koppel met Oarnd Jan (Johan Abbink). Twee jaar geleden werden we gevraagd om een rol te komen spelen in de Rijssense Revue, voor ons een hele nieuwe ervaring en een uitdaging om te doen. Ondanks dat we samen al jaren spelen in de Diekerhookse Revue, werden we gevraagd auditie te doen voor een rol in de revue. Heleen, altijd wel in voor een uitdaging, haalde Ineke over de streep, ze stortten zich vol overgave in de audities en belanden in de Rijssense Revue. Het was ontzettend gaaf om te ervaren hoe hier in Rijssen Revue wordt gemaakt, we waren gewend in Dijkerhoek om na een korte voorbereiding 1 avond revue te spelen in de zomer in een grote tent, in Rijssen is dat totaal anders.

Repetitie
Vanaf september zijn we al druk aan het repeteren met de spelersgroep, en vanaf januari wordt er gerepeteerd met de hele revue crew; zang, dans en techniek. Alleen al in januari en februari zijn we tientallen avonden met de revue in de weer, je ziet de revue stap voor stap groeien en we hebben veel plezier aan de voorbereiding van het hele spektakel. Ook was het een prachtige ervaring om revue te maken in een heel andere omgeving, de prachtige Herman Wessels theaterzaal van het Parkgebouw, geweldig om hier op het toneel te staan en voor het publiek heerlijk om vanuit een luxe theaterstoel de nieuwe revue te komen bekijken.

Herkenbaar
De nieuwe Rijssense Revue "Mooi dat 't zo kan" staat bol van eigentijdse en herkenbare sketches, zang en dans en levert een vermakelijk avondje uit op voor iedereen uit Rijssen en de regio. Kaarten voor "Mooi dat 't zo kan" zijn te boeken op de website van het Parkgebouw www.parkgebouw.nl en meer informatie is te vinden op www.rijssenserevue.nl en op de Facebook site van de revue.

Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 3 uur geleden
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 5 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 8 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 20 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 22 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 19 apr, 14:01
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 19 apr, 11:48
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07