Afbeelding

Open Huis Reggesteyn Willem de Clercqstraat

Algemeen

NIJVERDAL - Woensdag 16 januari is er Open Huis bij de vestiging Willem de Clercqstraat. "Ook dit jaar laten we leerlingen en ouders met trots onze school zien", zegt Ineke Munter, directeur van de school. "Dat doen we met elkaar, personeel en leerlingen. Zo krijgen bezoekers een goed beeld van de sfeer en het onderwijsaanbod van onze school." Het Open Huis is van 18.30 uur - 21.00 uur.

De locatie Willem de Clercqstraat biedt veel mogelijkheden. Zo komen TL-leerlingen, ofwel de MAVO leerlingen, hier volledig aan hun trekken. Om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op een vervolgstap in de leerloopbaan, is er de mogelijkheid een extra examenvak te volgen. Dit zijn keuzevakken bijvoorbeeld gericht op Economie en Ondernemen, Pre-havo of techniek. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door uitstekende contacten met bedrijfsleven, overheid en vervolgonderwijs. Van brugklas tot eindexamen geldt: prima persoonlijke begeleiding zodat leerlingen goed voorbereid worden op de toekomst. Naast de TL, kunnen leerlingen in Nijverdal ook starten met de basis en kaderberoepsgerichte opleidingen (leerjaar 1 en 2). Reggesteyn legt de nadruk op maatwerk, voor elke leerling en op elk niveau. Voor leerlingen die tijdelijk of permanent extra ondersteuning nodig hebben zijn er volop mogelijkheden.

Beleef Reggesteyn
Tijdens het Open Huis kunnen ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft. Docenten en leerlingen staan voor u klaar om u op alle fronten een goed beeld te geven van de school. Docenten kunnen vragen beantwoorden over vakken en inhoudelijke onderwerpen, leerlingen over persoonlijke ervaringen. Bij Reggesteyn is veel mogelijk en daar willen we u tijdens het Open Huis graag over vertellen!

www.reggesteyn.nl

Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 23 minuten geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 16 uur geleden
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 18 uur geleden
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje gisteren
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst gisteren
Philip Dröge is historicus, columnist en journalist.
Philip Dröge over een vergeten stukje van de Nederlandse taal 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Koffie en Klets in De Bron in Enter 27 mrt, 08:06
Afbeelding
De Welle sluit sportinstuif-seizoen af met springfestijn 26 mrt, 17:58