Afbeelding
Foto: PR

Davina Michelle en Snollebollekes naar Bruisend Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Goed nieuws voor alle Davina fans. Davina Michelle komt naar Bruisend Nijverdal 2019! Dat maakte de organisatie van Bruisend Nijverdal bekend. Ook De Snollebollekes komen in september naar ons dorp.

Van 4 tot en met 8 september 2019 gaan we weer knallen in Nijverdal! De organisatie van de feestweek Bruisend Nijverdal belooft ons weer een superprogramma. Inmiddels zijn twee artiesten bekendgemaakt: Davina Michelle en Snollebollekes. Met ruim 13.000 bezoekers was 2018 de drukste editie tot nu toe! Dat belooft wat voor 2019!

Het programma voor de editie 2019 biedt wederom voor ieder wat wils. Cultuur, goede muziek, feest, nostalgie, eten, drinken, ondernemerschap en vooral veel gezelligheid. "Ook dit jaar hebben we op de donderdagavond van Bruisend Nijverdal weer een mooi programma waar we enorm trots op zijn. Tipje van de sluier: Davina Michelle staat donderdagavond op de bühne. Vorig jaar zorgde Di-Rect dat het dak eraf ging en dit jaar dus weer een mooie artiest op ons Nijverdalse podium. Binnenkort meer nieuws over deze avond", vertelt Leonie Smit, van Bruisend Nijverdal.

Het liedje Duurt Te Lang van zangeres Davina wordt al wekenlang grijsgedraaid op de radio. Ze brak vorig jaar door met haar cover 'What About Us' van Pink. Die video is inmiddels meer dan 10 miljoen keer bekeken op Youtube. Ook was ze één van de populairste deelnemers van het programma Beste Zangers.

Snollebollekes
Op de zondag van Bruisend Nijverdal betreedt de feest-act Snollebollekes het podium. Bekend van Vrouwkes, Snollebolleke en Springen Nondeju. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Entree deze middag is gratis.

 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 3 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 19 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 21 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum gisteren
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43