Afbeelding

Roefeldag komt er weer aan: schrijf je nu in!

Algemeen

HOLTEN - Op woensdag 17 april staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland. Met een deelname van ruim 150 kinderen en ruim 30 bedrijven was de Roefeldag van afgelopen jaar weer een groot succes. Het Roefelcomité is weer enthousiast bezig met alle voorbereidingen zodat het een groot succes wordt!

Al enkele jaren organiseert ViaVie Welzijn de Roefeldag in Holten, een middag waarop de jeugd de kans krijgt om eens een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen van de bovenbouw is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze. De roefelgroepjes bestaan uit vier tot zes kinderen, elk groepje heeft minimaal 1 begeleider. De meeste bedrijven ontvangen 2 groepjes; het eerste groepje om 15.00 uur en het tweede groepje om 16.00 uur. De bedrijven en organisaties hebben zeer uiteenlopende programma's. De één verzorgt een rondleiding en de ander zet de kinderen aan het werk. Alles om een goede indruk te krijgen van het wel en wee van de organisatie.

Aanmelden
Kinderen kunnen zich weer aanmelden voor deze leerzame en gezellige dag. Dat kan door het aanmeldingsformulier in te vullen op de website van ViaVie Welzijn www.viaviewelzijn.nl. Het formulier is te vinden op de website onder jeugd- en jongeren en dan de Roefeldag. Voor vragen kunt u contact opnemen via roefeldagholten@outlook.com. Aanmelden voor de Roefeldag kan nog tot uiterlijk vrijdag 15 februari. De eigen bijdrage voor de deelnemers is €1,-, wat voldaan kan worden op de dag zelf. Ook bedrijven die geïnteresseerd zijn in medewerking kunnen zich melden bij het Roefelcomité. Dit kan via roefeldagbedrijven@outlook.com.

Versterking Roefelcomité
De Roefeldag wordt mede mogelijk gemaakt door het Roefelcomité. Een leuke en overzichtelijke klus, waarvan de leden minimaal 2 keer de organisatie van de Roefeldag op zich nemen. Om het verloop en de doorstroom van het Roefeldagcomité te kunnen blijven garanderen, en daarmee de organisatie van de Roefeldag zelf, is het comité altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het gezellige team wil komen versterken. Interesse? Neem dan contact op met het Roefelcomité of met ViaVie Welzijn. Zij zijn te bereiken via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 4 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 9 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55