Afbeelding
Foto: Mike Rikken

StrongmanRun start met trainingsprogramma

Algemeen

HELLENDOORN -De organisatie van de StrongmanRun biedt dit jaar 100 mensen de kans om in 100 dagen te worden klaargestoomd voor de obstacle run die op 1 september 2019 plaatsvindt. Het programma heet Become a Strong (wo)man. Vorig jaar was er een soortgelijk programma. Toen waren er 50 deelnemers die in 50 dagen door professionele trainers werden voorbereid op de StrongmanRun.

Iedereen kan zich aanmelden. Zowel een beginneling als een gevorderde loper die wat meer ervaring wil opdoen in OCR (obstacle course running), oftewel een obstakelrun. Het idee achter dit programma is om mensen te verbinden. Je staat nooit alleen! De deelnemers krijgen een professionele coach toegewezen die 24/7 voor hen klaarstaat. Op deze manier kunnen deelnemers altijd ergens met hun vragen terecht en staan ze op 1 september optimaal voorbereid aan de start. Er komt tevens een app waarin berichten gedeeld kunnen worden. Daarnaast vormen de deelnemers samen een netwerk op social media. Ervaringen kunnen worden uitgewisseld en deelnemers tillen elkaar naar een hoger niveau.

Persoonlijk doel
De coach stelt samen met de deelnemer een persoonlijk doel waar in 100 dagen naartoe wordt gewerkt. Het programma bestaat uit een Kick-off sessie op 19 mei 2019, 3 Xtreme Workouts en allerlei presentaties en adviezen over voeding en sport. Bovendien krijgen alle deelnemers een SMR kledingpakket en Saucony trailschoenen. Het programma heeft een waarde van € 395,-. Omdat de StrongmanRun serieuze en gemotiveerde deelnemers zoekt wordt er een eigen bijdrage gevraagd van € 100,-. De partners van het Become a strong (wo)man programma dragen het merendeel van de kosten. De organisatie hoopt op een minstens zo groot succes als vorig jaar, waarbij alle 50 deelnemers hun individuele doel behaalden.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 13 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 19 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55