Afbeelding

Terugkomdag Vakantie Bijbel Week op woensdag 20 februari

Algemeen

RIJSSEN - Het jeugdwerk van de Hervormde Gemeente houdt op 20 februari een terugkom-middag van de VBW. De Vakantie Bijbel Week wordt iedere zomervakantie gehouden voor de basisschoolkinderen (groep 3 t/m groep 8).

Dit is dan in de verschillende kerkgebouwen van de Hervormde Gemeente. In februari willen de organiserende dames samen met Henny Bosman, de jeugd en gezinswerker in de Herv. Gem. een terugkom middag organiseren om samen met de kinderen nog eens terug en verder te denken over het gehouden thema: "Zoek het uit". Zij willen dit doen in de Fakkeldrager van 14.00 tot 16.00. Samen met de kinderen willen ze een gezellige middag houden. Om dit tot een succes te maken zijn ze wel op zoek naar meer mensen die willen helpen. "Iedereen die bereid is om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken voor het Koninkrijk van God, het leuk vindt om kinderen te helpen en minimaal 14 jaar oud is, is welkom!", aldus de organisatie. Het gaat om woensdagmiddag 20 februari van 13.30-16.30 uur.

Helpen
Wil je helpen, stuur dan even een berichtje naar één van volgende dames: Anneleen Manenschijn: anneleenbeltman@hotmail.com. Dineke Smeijers: a.h.smeijers@concepts.nl. Eri Damwichers: fjdamwichers@concepts.nl. Joanne ten Bolscher: gtbolscher@ziggo.nl of Gerda Haverslag: 06-25467876. De organisatie heeft verder alles al geregeld. Je hoeft alleen deze middag een paar uurtjes te helpen. (Tip: Je kunt het ook gebruiken voor je maatschappelijke stage)

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 10 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 12 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 16 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 18 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04