Afbeelding

Opening kantoor ZorgAccent wijkteam 'Het Schild'

Algemeen

RIJSSEN - Met het doorknippen van een lint door cliënt Henk Tielen van het wijkteam 'Het Schild' werd op vrijdag 1 februari het nieuwe kantoor van ZorgAccent in het Oranjeflat adres Oranjestraat 57A in Rijssen Rijssen officieel geopend.

In dit kantoor zijn de wijkverpleegkundigen van het nieuw gevormde Wijkteam 'Het Schild' van ZorgAccent al vanaf september 2018 werkzaam.

Waardering
Bij deze opening waren veel cliënten van het wijkteam 'Het Schild' aanwezig. Zij kwamen onder het genot van een kopje koffie/thee de wijkverpleegkundigen van het wijkteam 'Het Schild' feliciteren met hun nieuw kantoor en spraken daarbij hun waardering uit voor de voortreffelijke zorg die dit team geeft aan haar cliënten. Dit werd door de aanwezige wijkverpleegkundigen uiteraard zeer op prijs gesteld.

Gedicht
Cliënt Henk Tielen (gepensioneerd hoofd van de Katholieke basisschool in Rijssen) verwoorde dit met een gedicht, waarbij zijn slotwoorden luiden ''Ze bellen op hoe het met je gaat. En komen extra helpen en daarvan heb je heel veel baat. Bij verdriet en pijn, fijn dat jullie er dan zijn. Heel veel dank daarvoor namens heel het cliëntenkoor''!

Onderbouwing
De bestaande wijkteams van ZorgAccent: Nieuwland en Oosterhof waren door de grote vraag om hulp uit hun jasje gegroeid qua personeelsbestand. Bij ZorgAccent is de regel dat een wijkteam voor de herkenbaarheid naar hun cliënten toe, uit hooguit 12 verpleegkundigen mag bestaan, bij de beide genoemde wijkteams waren meer dan 12 verpleegkundigen werkzaam door de vele aanvragen om zorg, aldus woordvoerder van het wijkteam Annelies Pluimers. Het was dus noodzakelijke om een derde team te formeren, met een nieuw kantoor en een nieuw toepasselijke naam: 'Het Schild'. Het nieuwe wijkteam is samengesteld uit negen wijkverpleegkundigen afkomstig van de twee eerder genoemde wijkteams en zijn vanuit hun nieuwe locatie werkzaam in het Oosten van het centrum van Rijssen.

Dick Tukkers

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 6 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 8 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 12 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 14 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 18 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43