Afbeelding

Witgoedhandel RIESSEN heeft voor elke beurs betaalbaar witgoed in huis

Algemeen

RIJSSEN - Sinds de maand augustus 2018 zijn op het adres Enterstaat 10 Rijssen Theo en Jantine Veneberg gestart met de verkoop van gebruikt witgoed onder de naam: Witgoedhandel ''RIESSEN''.

Op dit adres hebben Theo en Jantine een Cash & Carry ingericht voor de verkoop van gebruikte wasmachines, drogers en vaatwassers. Zij kopen grote partijen witgoed in afkomstig van de leasemaatschappijen. Deze witgoedartikelen worden na aankomst volledig gecontroleerd nagekeken, getest en indien nodig gerepareerd en /of voorzien van nieuwe onderdelen. Na aflevering van de gekochte goederen volgt bij het afhalen van deze gekochte goederen een schriftelijke garantie aan de koper van drie maanden.

Breed assortiment
Witgoed RIESSEN heeft een wisselend assortiment witgoed dat voor elke beurs betaalbaar is en in een goede staat verkeert. Tevens is er ter zake goed geschoold personeel aanwezig voor eventuele reparaties. Dit geldt niet alleen voor bij witgoed dat bij Witgoed Rijssen is aangeschaft, maar ook witgoed gekocht bij derden kunnen voor onderhoud/reparaties/vervanging van onderdelen op het adres Enterstraat worden aangeboden. Witgoedhandel ''RIESSEN'' beschikt voor eventuele vervanging van onderdelen van uw witgoed over een grote hoeveelheid onderdelen van diverse merken en soorten witgoed.

Dick Tukkers

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 6 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 8 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 12 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 14 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04